Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςTo Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “Φιλοξενία ΜΟΥ” πάει στη Κύπρο
Εκπαίδευση

To Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “Φιλοξενία ΜΟΥ” πάει στη Κύπρο

Τεχνογνωσία δίνει στο ΠΑΣΥΞΕ το ΞΕΕ με το πρόγραμμα “Φιλοξενία ΜΟΥ”.

Ενισχύονται περαιτέρω οι δεσμοί των ξενοδόχων της Ελλάδος και της Κύπρου. Στο πλαίσιο μνημονίου συνεργασίας που υπεγράφη το 2022, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, ΞΕΕ, μεταφέρει τεχνογνωσία στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ) για τη διαχείριση κρίσεων, ενώ πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. του ΞΕΕ η τελετή παράδοσης από τον Πρόεδρο κ. Αλέξανδρο Βασιλικό προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΥΞΕ κ. Θάνο Μιχαηλίδη του υλικού του Εκπαιδευτικού Προγράμματος “Φιλοξενία ΜΟΥ”, που απευθύνεται στις μαθήτριες και τους μαθητές των Β’ και Γ’ τάξεων των Δημοτικών Σχολείων στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα «Φιλοξενία ΜΟΥ» αποτελεί μια παγκόσμια καινοτομία, που σχεδιάστηκε από το ΞΕΕ με σκοπό την πρώτη επαφή των μαθητριών και μαθητών με τις έννοιες της φιλοξενίας, της επιχειρηματικότητας, της αποδοχής και της συμπεριληπτικότητας, της καινοτόμου και φιλικής προς το περιβάλλον επιχειρηματικής ανάπτυξης στον χώρο της φιλοξενίας, αλλά και για μια πρώτη γνωριμία με τα επαγγέλματα της φιλοξενίας και των ευκαιριών σταδιοδρομίας που αυτά παρέχουν.

Στόχος του ΠΑΣΥΞΕ είναι να υποβάλει το προαναφερόμενο Πρόγραμμα ενώπιον της Υπουργού Παιδείας και του Υφυπουργού Τουρισμού της Κύπρου, για αντίστοιχη αξιοποίησή του στα Δημοτικά Σχολεία της Κύπρου. Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια του ΔΣ του ΞΕΕ παρευρέθηκαν πέραν του προέδρου του ΠΑΣΥΞΕ και ο Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου, κ. Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024