Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤουρισμός στη Λάρισα;! Η δικτύωση ως παράγοντας ανάπτυξης
Περιφέρεια

Τουρισμός στη Λάρισα;! Η δικτύωση ως παράγοντας ανάπτυξης

Στην ημερίδα με τίτλο 'Τουρισμός στη Λάρισα;! Η δικτύωση ως παράγοντας ανάπτυξης' στις 11 Νοεμβρίου, θα παρουσιαστούν θέματα που έχουν να κάνουν με την τουριστική ανάπτυξη της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.

Με τίτλο “Τουρισμός στη Λάρισα;! Η δικτύωση ως παράγοντας ανάπτυξης”, η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Λάρισας, ως Συντονιστής Εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης για την Προώθηση και Ενδυνάμωση της Απασχόλησης των νέων ανέργων στον Ξενοδοχειακό Κλάδο της Θεσσαλίας, διοργανώνει ημερίδα, με σκοπό την ενημέρωση για τα αποτελέσματα των εξειδικευμένων ενεργειών και προληπτικών δράσεων αύξησης της απασχόλησης και σύζευξης της ζήτησης και της προσφοράς στον ξενοδοχειακό κλάδο, την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου στις 19.30 στη Λάρισα, στο ξενοδοχείο Metropol.

Θα παρουσιαστούν οι δράσεις που αναπτύχθηκαν και θα παρουσιαστούν θέματα που έχουν να κάνουν με την τουριστική ανάπτυξη της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.

Ομιλητές στην εκδήλωση είναι οι:

  • Γρηγόρης Παπαχαραλάμπους, πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Θεσσαλίας, που θα αναπτύξει το θέμα “Ο ρόλος των Θεσμικών Φορέων στην Τουριστική Ανάπτυξη”,
  • Θοδωρής Μεταξάς, επίκουρος καθηγητής του Τμ. Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με θέμα “Σχεδιάζοντας τη Λάρισα της επόμενης ημέρας”
  • Νίκος Ντάγκας, μέλος ΔΣ του Επιμελητηρίου Λάρισας και πρόεδρος του Δικτύου Επιχειρήσεων Ολύμπου – Κισσάβου (ΟΛΚΙΣ), με θέμα “Η δικτύωση στην πράξη” και
  • Τάσος Γούσιος, υπεύθυνος Μάρκετινγκ της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Λάρισας με θέμα “Στρατηγική Μάρκετινγκ της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Λάρισας”

Μετά τις παρουσιάσεις θα ακολουθήσει συζήτηση με φορείς και επιχειρηματίες της πόλης που εμπλέκονται σε όλο το φάσμα της παραγωγής του τουριστικού προϊόντος. Έχουν κληθεί να παραστούν εκπρόσωποι ταξιδιωτικών γραφείων, επιχειρήσεων εστίασης, εμπορικού συλλόγου, υπηρεσιών μεταφοράς (ΚΤΕΛ – ταξί), καθώς και φορέων πολιτισμού.

Την εκδήλωση έχουν προσκληθεί να χαιρετήσουν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, οι δήμαρχοι της ΠΕ Ενότητας Λάρισας και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/06/2024
18/06/2024
17/06/2024
14/06/2024
13/06/2024
12/06/2024