Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςROC: Αλλαγές στα σχέδια του Explorer

ROC: Αλλαγές στα σχέδια του Explorer

Αλλαγές στα σχέδια του νέου πλοίου της Olympic Explorer έκανε η εταιρία Royal Olympic Cruises (ROC), μετά από την ζήτηση που είχαν οι καμπίνες με μπαλκόνι στο άλλο δίδυμο πλοίο […]

Αλλαγές στα σχέδια του νέου πλοίου της Olympic Explorer έκανε η εταιρία Royal Olympic Cruises (ROC<.>), μετά από την ζήτηση<...> που είχαν οι καμπίνες με μπαλκόνι στο άλλο δίδυμο πλοίο της, το Olympic Voyager. Έτσι το πλοίο Explorer που θα κάνει το παρθενικό του ταξίδι τον Μάιο, θα αποτελείται από 24 καμπίνες με μπαλκόνια, διπλάσιες δηλαδή από το Voyager το οποίο ξεκίνησε τις κρουαζιέρες τον περασμένο Ιούνιο. Και τα δύο πλοία έχουν χωρητικότητα 836 επιβατών και είναι δύο από τα γρηγορότερα κρουαζιερόπλοια του κόσμου.

Ο operations manager της ROC, κ. Vic Howlett, δήλωσε ότι τα σχέδια για το Olympic Explorer άλλαξαν τελευταία στιγμή, μετά από την τρομερή ζήτηση που είχαν οι καμπίνες με μπαλκόνι του πλοίου Voyager. 'Η ταχύτητα των δύο πλοίων', δήλωσε ο κ. Howlett, 'δεν μας δίνει μόνο τη δυνατότητα να διοργανώνουμε κρουαζιέρα σε περισσότερες αποστάσεις, αλλά μας επιτρέπει να κερδίζουμε χρόνο και να μένουμε περισσότερο στα μέρη που επισκεπτόμαστε.'

Το Olympic Explorer θα ξεκινήσει τις 25 κρουαζιέρες επτά ημερών, στις 12 Μαίου από την Αθήνα και θα κάνει στάσεις στα λιμάνια της Κέρκυρας, της Βενετίας, του Ντουμπρόβνικ, του Ναυπλίου, της Κωνσταντινούπολης, της Μυκόνου και της Σαντορίνης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024