Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΣυνεχίζονται οι εκτεταμένοι έλεγχοι στα σκάφη αναψυχής
Θαλάσσιος τουρισμός

Συνεχίζονται οι εκτεταμένοι έλεγχοι στα σκάφη αναψυχής

Πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε σκάφη που βρίσκονταν εν πλω, για τη διαπίστωση παραβάσεων που σχετίζονται με τη φορολογική, ασφαλιστική, τελωνειακή, εργατική και ναυτιλιακή νομοθεσία.

Κοινή επιχείρηση με διακλαδικό χαρακτήρα, οργανώθηκε και υλοποιήθηκε, στο πλαίσιο συνεργασίας της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας της Ελληνικής Αστυνομίας με το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, η οποία αποσκοπούσε στη διενέργεια ελέγχων σε επαγγελματικά και ιδιωτικά σκάφη αναψυχής.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της κοινής συντονισμένης επιχείρησης, η οποία διεξήχθη κατά τις ημέρες 01 και 03 Αυγούστου 2014, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι με τη συνδρομή περιπολικού πλοιαρίου του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., σε σκάφη αναψυχής, τα οποία βρίσκονταν εν πλω στην Αττική.

Οι έλεγχοι αφορούσαν και επικεντρώθηκαν κυρίως στη διαπίστωση παραβάσεων που σχετίζονται με τη φορολογική, ασφαλιστική, τελωνειακή, εργατική και ναυτιλιακή νομοθεσία.

Ως προς τα αποτελέσματα της επιχείρησης, ελέγχθηκαν συνολικά δέκα σκάφη αναψυχής και συγκεκριμένα τρία επαγγελματικά και επτά ιδιωτικά, και σε δύο περιπτώσεις διαπιστώθηκαν παραβάσεις της ναυτιλιακής – φορολογικής νομοθεσίας.

Συναφείς έλεγχοι διακλαδικού χαρακτήρα θα συνεχιστούν καθ’όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024