Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςFVW Giata: Όλο και πιο δημοφιλής χειμερινός προορισμός διακοπών για τους Γερμανούς τουρίστες η Ελλάδα

FVW Giata: Όλο και πιο δημοφιλής χειμερινός προορισμός διακοπών για τους Γερμανούς τουρίστες η Ελλάδα

Όλο και περισσότεροι Γερμανοί τουρίστες φαίνεται να προτιμούν για τις χειμερινές τους αποδράσεις την Ελλάδα, όπως αποδεικνύεικαι η μηνιαία έκθεση της έγκριτης σε θέματα τουρισμού και ταξιδίων γερμανικής εφημερίδας FVW […]

Όλο και περισσότεροι Γερμανοί τουρίστες φαίνεται να προτιμούν για τις χειμερινές τους αποδράσεις την Ελλάδα, όπως αποδεικνύει<...>και η μηνιαία έκθεση της έγκριτης σε θέματα τουρισμού και ταξιδίων γερμανικής εφημερίδας FVW (FVW Giata destination ranking).

Ειδικότερα, η Ελλάδα για το μήνα Νοέμβριο ως προορισμός κέρδισε την προτίμηση των Γερμανών τουριστών, καθώς από την 12η θέση, που βρισκόταν τον περσινό Νοέμβριο φέτος βρέθηκε στην . Η Μαγιόρκα, από την άλλη, ανέβηκε και αυτή στην κατάταξη των προορισμών, καθώς από την έκτη θέση βρέθηκε το φετινό Νοέμβριο στην τέταρτη.

Ωστόσο, όπως επισημαίνεται και στο σχετικό δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας, έκπληξη αποτελεί η άνοδος τόσο της Ελλάδας, όσο και της Μαγιόρκας, αφού κανένας εκ των δύο προορισμών δεν θεωρείται παραδοσιακός χειμερινός προορισμός διακοπών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024