Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕπίσκεψη Κρητικών δημοσιογράφων στο νησί της Ρόδου
Επιμελητήριο Δωδεκανήσου -ΔΕΤΑΠ

Επίσκεψη Κρητικών δημοσιογράφων στο νησί της Ρόδου

Δώδεκα δημοσιογράφοι από την Κρήτη θα επισκεφθούν αύριο τη Ρόδο, παραμένοντας στο νησί έως και την Κυριακή 25 Μαρτίου. Η φιλοξενία γίνεται από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και την Δωδεκανησιακή Εταιρία […]

Δώδεκα δημοσιογράφοι από την Κρήτη θα επισκεφθούν αύριο τη Ρόδο, παραμένοντας στο νησί έως και την Κυριακή 25 Μαρτίου. Η φιλοξενία γίνεται από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και την Δωδεκανησιακή Εταιρία Ανάπτυξης και Προόδου (ΔΕΤΑΠ), σε συνέχεια<...>της επιτυχούς παρουσίασης της ετήσιας έρευνας τουρισμού στο Ηράκλειο της Κρήτης και με σκοπό την τουριστική προβολή της Δωδεκανήσου.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 24 Μαρτίου 2007, η Επιστημονική Ομάδα Τουρισμού θα κάνει μία παρουσίαση της Δωδεκανήσου, παρουσία και των δημοσιογράφων του νομού. Απώτερος σκοπός αυτής της συνάντησης μεταξύ του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, των δημοσιογράφων Κρήτης και Ρόδου είναι κατόπιν εποικοδομητικού διαλόγου να ανταλλαχθούν απόψεις και ιδέες σε θέματα προβολής της Δωδεκανήσου ως τουριστικού προορισμού.

Σημειώνεται πως τους δημοσιογράφους θα συνοδεύσει εκπρόσωπος των Κυπριακών Αερογραμμών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024