Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΕλληνικό θεματικό πάρκο, έκτασης 1.500 τ.μ. στο Λονδίνο
Visit Greece@Westfield London

Ελληνικό θεματικό πάρκο, έκτασης 1.500 τ.μ. στο Λονδίνο

Από τις 19 έως τις 27 Μαρτίου 2011, το Westfield London, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Ευρώπης, στην καρδιά της βρετανικής πρωτεύουσας “ντύνεται” με ελληνικά χρώματα, προσκαλώντας χιλιάδες επισκέπτες να επισκεφθούν ένα ελληνικό θεματικό πάρκο, έκτασης 1.500 τ.μ. και να πραγματοποιήσουν ένα εικονικό ταξίδι στις…

Από τις 19 έως τις 27 Μαρτίου 2011, το Westfield London, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Ευρώπης, στην καρδιά της βρετανικής πρωτεύουσας “ντύνεται” με ελληνικά χρώματα,<...> προσκαλώντας χιλιάδες επισκέπτες να επισκεφθούν ένα ελληνικό θεματικό πάρκο, έκτασης 1.500 τ.μ. και να πραγματοποιήσουν ένα εικονικό ταξίδι στις ελληνικές εμπειρίες και στους ελληνικούς προορισμούς.

Με πρωτοβουλία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, 750.000 περίπου επισκέπτες του βρετανικού πολυκαταστήματος, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ποικιλία που προσφέρει το ελληνικό τουριστικό προϊόν και να ανακαλύψουν ότι η Ελλάδα δεν είναι μόνο η χώρα του ήλιου και της γαλάζιας θάλασσας, αλλά ένας τόπος, τον οποίο αξίζει κανείς να επισκεφθεί 365 ημέρες/ χρόνο, για να βιώσει ποικίλες και μοναδικές εμπειρίες.

Για 9 ημέρες, οι επισκέπτες του ελληνικού θεματικού πάρκου προσκαλούνται:

  • να χαλαρώσουν στην άμμο, σε μια τεχνητή ελληνική παραλία, παρακολουθώντας ειδικά video προβολής ελληνικών παραλιακών τοποθεσιών, νησιών και ξενοδοχειακών καταλυμάτων αλλά και να διασκεδάσουν, παίζοντας beach soccer, παιχνίδια παραλίας και «Wii sports resort games»!
  • να γνωρίσουν τον πλούτο του ελληνικού πολιτισμού και να συμμετάσχουν σε μια αναπαράσταση αρχαιολογικής ανασκαφής, χρησιμοποιώντας τα εργαλεία του αρχαιολόγου για να ζήσουν τη χαρά της ανακάλυψης του παρελθόντος
  • να δοκιμάσουν τις ελληνικές γεύσεις, τις οποίες θα επιμεληθούν οι κορυφαίοι Έλληνες αρχιμάγειρες, Χριστόφορος Πέσκιας και Στέλιος Παρλιάρος, να απολαύσουν τα μοναδικά κοκτέιλ, που θα προετοιμάσει ο βραβευμένος ως καλύτερος barman του κόσμου, Αριστοτέλης Παπαδόπουλος, αλλά και να πραγματοποιήσουν οινογνωσίες και να ενημερωθούν για τους δρόμους του κρασιού,
  • να πληροφορηθούν για την αναρρίχηση, αλλά και τις λοιπές υπαίθριες δραστηριότητες που προσφέρει η Ελλάδα, αλλά και να προσπαθήσουν να φθάσουν στην κορυφή του τοίχου αναρρίχησης, που θα τοποθετηθεί στο ελληνικό πάρκο,
  • να παίξουν golf, σε προσομοιωτή των γηπέδων της Costa Navarino και να γνωρίσουν τις επιλογές που προσφέρει η Ελλάδα στους φίλους του αθλήματος,
  • να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους στην ιστιοπλοΐα, λαμβάνοντας μέρος στα παιχνίδια του ειδικού προσομοιωτή,
  • να χαλαρώσουν με ένα μασάζ ή και περιποιήσεις ομορφιάς, από τους ειδικούς τoυ ξενοδοχειακού ομίλου Aldemar Ηοtels & Spa.

  • Καθημερινά, επίσης, θα πραγματοποιούνται παρουσιάσεις ελληνικών προορισμών και ταξιδιωτικών πακέτων από τουριστικούς πράκτορες, τα οποία θα προσφέρονται σε εκπτωτική τιμή, αποκλειστικά στους επισκέπτες του Westfield και διαγωνισμοί με δώρα – ταξίδια στην Ελλάδα.
    Επιπρόσθετα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινές ζωντανές παραστάσεις από το βρετανικό θίασο του Mamma Mia!, ενώ εμφανίσεις θα πραγματοποιήσουν Έλληνες καλλιτέχνες. To ελληνικό θεματικό πάρκο θα είναι ανοικτό για το κοινό, για 9 ημέρες (συμπεριλαμβανομένων δύο σαββατοκύριακων), από τις 10.00 π.μ. έως τις 21.00 μ.μ.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το ελληνικό θεματικό πάρκο οργανώνεται, κατόπιν μιας σημαντικής συνεργασίας του ΕΟΤ με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και ιδιωτικές επιχειρήσεις. Αναλυτικότερα, η εκδήλωση πραγματοποιείται με τις ευγενικές χορηγίες/συμμετοχές της Αεροπορίας Αιγαίου (Aegean Airlines), του Invest in Greece, της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, της Περιφέρειας Κρήτης, της Περιφέρειας Ηπείρου, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Σκιάθου, της Νortec Hellas A.E, των ξενοδοχειακών ομίλων Αldemar Hotels & Spa, Aquis Hotels and Resorts, Grecotel Hotels, Louis Hotels, Starwood Hotels and Resorts, της Costa Navarino (TEMEΣ Α.Ε.) και των ξενοδοχείων Porto Carras Grand Resort, Sani Resort, Ikies Traditional Houses, Aressana Spa Hotel and Suites, Athina Palace Hotel, Ilio Mare Thassos, Gran Melia Crete, Atrium Palace, Atrium Prestige, Perivolas Suites, Μικρή Πόλη Κως, αλλά και της Μύθος Ζυθοποιία ΑΕ και του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου.

    Δείτε εδώ video απο την εκδήλωση.

    Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

    Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

    02/05/2024
    01/05/2024
    30/04/2024
    29/04/2024
    26/04/2024
    25/04/2024