Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΓια νέο τρομοκρατικό χτύπημα ανησυχούν οι Η.Π.Α.

Για νέο τρομοκρατικό χτύπημα ανησυχούν οι Η.Π.Α.

Για ένα νέο τρομοκρατικό χτύπημα, αυτή τη φορά από Ευρωπαίους μοσυουλμάνους, που αισθάνονται “πολίτες δευτέρας κατηγορίας” στο έδαφος των Η.Π.Α., ανησυχούν οι κυβερνητικοί εκπρόσωποιτης χώρας, όπως φάνηκε από δηλώσεις του […]

Για ένα νέο τρομοκρατικό χτύπημα, αυτή τη φορά από Ευρωπαίους μοσυουλμάνους, που αισθάνονται “πολίτες δευτέρας κατηγορίας” στο έδαφος των Η.Π.Α., ανησυχούν οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι<...>της χώρας, όπως φάνηκε από δηλώσεις του αμερικανού υπουργού Εσωτερικής Ασφάλειας, κ. Μάικλ Τσέρτοφ, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Daily Telegraph”.

Ο Αμερικανός υπουργός ανησυχεί για το ενδεχόμενο εισόδου στις Η.Π.Α. “δυσαρεστημένων μουσουλμάνων από την Ευρώπη, οι οποίοι είναι μετανάστες”. “Ο δικός μας μουσουλμανικός πληθυσμός έχει καλύτερη παιδεία και είναι οικονομικά πιο ισχυρός από το μέσο αμερικανό πολίτη. Για το λόγο αυτό μπορούμε να μιλάμε για μετανάστες που έχουν πετύχει”, δήλωσε στην ίδια συνέντευξη ο κ. Τσέρτοφ.

Σύμφωνα με τον αμερικανό υπουργό “σε ορισμένες χώρες της Ευρώπης ζούν πολλοί άνθρωποι που προέρχονται από την αποικιακή κληρονομιά και ίσως εξακολουθούν να έχουν την εντύπωση πως θεωρούνται πολίτες δεύτερης κατηγορίας”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024