Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςH MidEast χορηγός σε ταξίδι γνωριμίας με την Ινδία
Τουριστικά γραφεία

H MidEast χορηγός σε ταξίδι γνωριμίας με την Ινδία

Μερικοί από τους μεγαλύτερους Έλληνες πράκτορες εξερχόμενου τουρισμού συμμετείχαν στο ταξίδι γνωριμίας με την Ινδία.

Η μαγευτική Ινδία βρέθηκε στον επίκεντρο των δραστηριοτήτων της MidEast International Tours, καθώς η εταιρεία χορήγησε ταξίδι γνωριμίας με τη χώρα, για Έλληνες πράκτορες εξερχόμενου τουρισμού. Σκοπός του ταξιδιού ήταν να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες την Ινδία και να την εντάξουν στους δημοφιλείς προορισμούς τους για εξωτερικό. To ταξίδι πραγματοποιήθηκε από την MidEast International Tours σε συνεργασία με την Turkish Airlines.

Κατά τη διάρκειά του, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν ιστορικές πόλεις της Ινδίας, όπως το Δελχί, την Άγκρα και τη Τζαϊπούρ. Επίσης, φιλοξενήθηκαν σε μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία της χώρας και απόλαυσαν την ινδική κουζίνα σε εξαιρετικά εστιατόρια. Παράλληλα, πραγματοποίησαν επισκέψεις σε άλλα δέκα ξενοδοχεία, προκειμένου να διαπιστώσουν το επίπεδο των υπηρεσιών τους. Οι εταιρείες, οι οποίες έλαβαν μέρος στο ταξίδι είναι: Manessis Travel, Carlson Wagonlit Travel, Ginis, Joy Tours και HRG Worldwide. Η συγκεκριμένη αποστολή καλύφθηκε δημοσιογραφικά από εκπρόσωπο της εφημερίδας “Το Βήμα”.

Η κα Κατερίνα Μούσμπε, ιδιοκτήτρια της MidEast, δήλωσε: “Η Ινδία είναι μια χώρα για την οποία η MidEast τρέφει πάντα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Διαθέτει μερικά από τα σημαντικότερα μνημεία του παγκόσμιου πολιτισμού όπως το Ταζ Μαχάλ και το Άμπερ Φορτ, φυσικές ομορφιές και μια ξεχωριστή κουλτούρα. Είναι ένα προορισμός με ιδιαίτερη δυναμική, τον οποίο και θέλουμε να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο τη φετινή χρονιά, με αφορμή και τα 30 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας μας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024