Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Ελλάδα έχασε την ευκαιρία για τη γενική συνέλευση του ΠΟΤ – Ελπίδες για ανάκαμψη του τουρισμού στην Ασία

Η Ελλάδα έχασε την ευκαιρία για τη γενική συνέλευση του ΠΟΤ – Ελπίδες για ανάκαμψη του τουρισμού στην Ασία

Στο συνέδριο με θέμα `Revitalizing Asian Tourism` που έγινε χθες και προχθές στο Χονγκ Κονγκ και έλαβαν μέρος εκπρόσωποι από 48 χώρες της Ασίας φάνηκε η αισιοδοξία ότι ο τουρισμός στην περιοχή της Ασίας σύντομα θα ανακάμψει…

Στο συνέδριο με θέμα `Revitalizing Asian Tourism` που έγινε χθες και προχθές στο<...> Χονγκ Κονγκ και έλαβαν μέρος εκπρόσωποι από 48 χώρες της Ασίας φάνηκε η αισιοδοξία ότι ο τουρισμός στην περιοχή της Ασίας σύντομα θα ανακάμψει.

Το συνέδριο οργανώθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού (WTO), με την συνεργασία του διεθνούς φόρουμ `BOAO Forum for Asia` που ιδρύθηκε το 2001, και τέθηκε υπό την αιγίδα της κυβέρνησης του Χονγκ Κονγκ.

Στην ομιλία του ο γενικός γραμματέας του ΠΟΤ, Francesco Frangialli, ανακοίνωσε δημόσια ότι τελικά η γενική συνέλευση του ΠΟΤ θα γίνει στο Πεκίνο στα μέσα του Οκτώβρη, όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά, παρά τις δυσκολίες που εμφανίσθηκαν με τον ιό της άτυπης πνευμονίας. Επίσης, ανέφερε ότι αυτή η ιστορική γενική συνέλευση θα δώσει το μήνυμα της εμπιστοσύνης και της υποστήριξης του ΠΟΤ προς την Κίνα, αλλά και προς όλα τα μέλη του Οργανισμού στην Ασία. `Με αυτή την κίνηση θα δείξουμε ότι ο τουρισμός επανέρχεται και σύντομα θα πάρει το ρόλο του ως ένας από τους κυριότερους οικονομικούς παράγοντες ανάπτυξης όλης της ευρύτερης περιοχής`, τόνισε ο κ. Francesco Frangialli.

Να υπενθυμίσουμε ότι με την εμφάνιση της άτυπης πνευμονίας στην Κίνα ο ΠΟΤ εξέταζε την πιθανότητα να μην πραγματοποιηθεί η γενική του συνέλευση στο Πεκίνο αλλά στην Αθήνα που ήταν η δεύτερη διεκδικήτρια χώρα το 2001 κατά την τότε γενική συνέλευση που είχε γίνει στις πόλεις Σεούλ και Οσάκα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024