Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Ταϊλάνδη σας καλωσορίζει
Μήνυμα του κυβερνήτη της TAT (Tourism Authority of Thailand)

Η Ταϊλάνδη σας καλωσορίζει

“Πρόσφατα, τα γεγονότα στην Ταϊλάνδη προκάλεσαν ανησυχίες στους πιθανούς επισκέπτες σε όλο τον κόσμο. Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (ΤΑΤ) συμβουλεύει τους ταξιδιώτες ότι η κατάσταση εδώ επανέρχεται στους κανονικούς […]

“Πρόσφατα, τα γεγονότα στην Ταϊλάνδη προκάλεσαν ανησυχίες στους πιθανούς επισκέπτες σε όλο τον κόσμο. Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης<...> (ΤΑΤ) συμβουλεύει τους ταξιδιώτες ότι η κατάσταση εδώ επανέρχεται στους κανονικούς της ρυθμούς. Το πιο σημαντικό, τα γεγονότα των τελευταίων εβδομάδων έλαβαν χώρα σε μερικές μόνον περιοχές της χώρας. Μείζονες τουριστικοί προορισμοί εκτός της Μπανγκόκ, καθώς και το μεγαλύτερο μέρος της ίδιας της πόλης, δεν επηρεάστηκαν.

Τα τελευταία 50 χρόνια, η ΤΑΤ συνέβαλε στην ενίσχυση της Ταϊλάνδης ως ενός από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο. Τα πράγματα που κάνουν την Ταϊλάνδη τόσο ελκυστική για τους επισκέπτες -ο μοναδικός πολιτισμός μας, τα φυσικά αξιοθέατα ασύγκριτης αξίας σε βουνά και παραλίες και η φιλοξενία του λαού της Ταϊλάνδης- δεν έχουν αλλάξει. Οι υποδομές μεταφορών της χώρας είναι σε πλήρη λειτουργία. Οι τουριστικοί φορείς σε όλη την Ταϊλάνδη είναι έτοιμοι και περιμένουν να προσφέρουν στους επισκέπτες μοναδικές εμπειρίες διακοπών.

Με ισχυρή δέσμευση στον ταξιδιωτικό και τουριστικό τομέα, η ΤΑΤ θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να αποκατασταθεί η θέση της Ταϊλάνδης ως ένας από τους αγαπημένους προορισμούς του κόσμου. Υλοποιούμε ήδη σχέδια για να επανακτήσει την εμπιστοσύνη των επισκεπτών. Η ΤΑΤ ενημερώνει ότι καλωσορίζουμε θερμά όλους στην “Καταπληκτική Ταϊλάνδη”

Όλοι εμείς στην ΤΑΤ σας ευχαριστούμε για την ενθάρρυνση και την ανησυχία σας κατά τη διάρκεια των πρόσφατων γεγονότων. Προσβλέπουμε στη συνεχή υποστήριξή σας για την εξάπλωση των ειλικρινών αισθήματων μας και ελπίζουμε να σας δούμε στην Ταϊλάνδη και πάλι σύντομα”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024