Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Τσεχία υποστηρικτής στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία
ο Οργανισμός Τουρισμού της Τσεχίας χορηγός σε καλλιστεία

Η Τσεχία υποστηρικτής στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία

Οι φιναλίστ του διαγωνισμού ομορφιάς των Πελοποννησιακών Καλλιστείων θα προβάλουν ως χώρα επιλογής τους για επίσκεψη την Τσεχία.

Με το σλόγκαν “Και η Τσεχία έχει… τις ομορφιές της”, ο Οργανισμός Τουρισμού της Τσεχίας είναι φέτος χορηγός στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία του 2011. Το πούλμαν που θα μεταφέρει τις φιναλίστ στην τελετή του τελικού, που θα γίνει το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011 στο Club Hotel Casino Λουτρακίου, θα είναι βαμμένο στα χρώματα της Τσεχίας και θα προσκαλεί τους Έλληνες να επισκεφθούν τη χώρα, η οποία έχει πολλές ομορφιές να επιδείξει.

“Η Τσεχία εκτός από τους πολύ ωραίους και φιλόξενους ανθρώπους της, διαθέτει και πάρα πολλές ομορφιές με αποτέλεσμα να είναι ο ιδανικός προορισμός για να την επισκεφθείτε. Θεωρήσαμε ότι η ανθρώπινη ομορφιά συνδέεται με την ομορφιά της φύσης και έτσι αποφασίσαμε οι όμορφες φιναλίστ του διαγωνισμού ομορφιάς των Πελοποννησιακών Καλλιστείων να προβάλουν ως χώρα επιλογής τους για επίσκεψη την Τσεχία. Η νικήτρια των τελικών θα απολαύσει ένα ταξίδι 3 ημερών στη Πράγα την πρωτεύουσα της Τσεχίας για να γνωρίσει από κοντά τις ομορφιές της συμμετέχοντας σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ομορφιάς στις 2 Οκτωβρίου του 2011”, δήλωσε η διευθύντρια του Οργανισμού Τουρισμού της Τσεχίας στην Ελλάδα κα Βίκυ Καραντζαβέλου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024