Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςMidEast: Αποκλειστική άδεια διακίνησης Μουσουλμάνων και για τα προσκυνήματα Ούμρα (Umrah)
Επίσημη άδεια Ούμρα (Umrah), για Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία

MidEast: Αποκλειστική άδεια διακίνησης Μουσουλμάνων και για τα προσκυνήματα Ούμρα (Umrah)

Η MidEast έχει πλέον την αποκλειστικότητα στη διακίνηση Μουσουλμάνων προσκυνητών από την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Βουλγαρία.

Μετά την επιτυχή διοργάνωση των ταξιδιών Χαζζ (Hajj), η MidEast Travel αποκτά και την αποκλειστική άδεια διακίνησης μουσουλμάνων προσκυνητών για την Ούμρα (Umrah) για το έτος 1433 ΑΗ. Συγκεκριμένα, το Υπουργείο Χαζζ (Hajj) του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας χορήγησε στη MidEast Travel την επίσημη άδεια Ούμρα (Umrah), για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Βουλγαρία.

Η MidEast Travel γιορτάζει τη νέα διεθνούς σημασίας επιτυχία της, αφού επιπλέον των εκδρομών που πραγματοποιεί για τα Ιερά προσκυνήματα των Χριστιανών, αλλά και του ετήσιου μουσουλμανικού προσκυνήματος Χαζζ (Hajj), η MidEast αναλαμβάνει πλέον τη διακίνηση Μουσουλμάνων προσκυνητών και για τα προσκυνήματα Ούμρα (Umrah).

Η κα Κατερίνα Μούσμπε, διευθύντρια της MidEast Travel, δήλωσε σχετικά με την επιτυχία της εταιρείας: “Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς να επιλεχθούμε εκ νέου από το Υπουργείο Προσκυνήματος της Σαουδικής Αραβίας το οποίο μας χορήγησε με την αποκλειστική άδεια διακίνησης μουσουλμάνων προσκυνητών για τα προσκυνήματα Ούμρα (Umrah) στη Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας. Για μια ακόμα φορά αποδεικνύουμε ότι οι επιτυχίες της MidEast δεν έχουν σύνορα, και αυτό είναι που καθιστά την εταιρεία μας ένα από τα πιο αξιόπιστα ταξιδιωτικά γραφεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024