Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΠροειδοποιήσεις Βρετανικής ΥΠΑ για την περίοδο των Χριστουγέννων

Προειδοποιήσεις Βρετανικής ΥΠΑ για την περίοδο των Χριστουγέννων

Προειδοποιήσεις για όσους σκοπεύουν να επισκεφθούν τη Βρετανία για Χριστουγεννιάτικες διακοπές ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες η Βρετανική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (CAA). Ειδικότερα και με γνώμονα πάντα τη δημόσια ασφάλειακαι υγεία, […]

Προειδοποιήσεις για όσους σκοπεύουν να επισκεφθούν τη Βρετανία για Χριστουγεννιάτικες διακοπές ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες η Βρετανική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (CAA). Ειδικότερα και με γνώμονα πάντα τη δημόσια ασφάλεια<...>και υγεία, οι βρετανικές αρχές συμβουλεύουν τους επιβάτες να μην μεταφέρουν μαζί τους επικίνδυνα και εύφλεκτα αντικείμενα, όπως πετρέλαιο, αέρια, εκρηκτικά, αλλά και μαχαίρια ή ψαλίδια.

Όπως σχολίασε ο εκπρόσωπος της CAA, αρμόδιος για τέτοια θέματα, κ. Geoff Leach: “Οι περισσότεροι επιβάτες είναι πολύ προσεκτικοί όταν ετοιμάζουν τις αποσκευές τους και γνωρίζουν πολύ καλά ποιά αντικείμενα μπορούν να πάρουν μαζί τους και ποια όχι στην καμπίνα του αεροσκάφους. Παρόλα αυτά όμως, αρκετοί είναι και οι επιβάτες που δεν συνειδητοποιούν πως αντικείμενα αθώα και καθημερινής χρήσης μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο τους επιβάτες ενός αεροσκάφους”.

Σύμφωνα με την CAA, επικίνδυνα αντικείμενα που δεν πρέπει να μεταφέρονται σε αποσκευές θεωρούνται, μεταξύ άλλων, εκείνα που περιλαμβάνουν εκρηκτικές ύλες, όπως τα πυροτεχνήματα ή τα `καψούλια` παιδικών όπλων, οι κύλινδροι συμπιεσμένων αεριών, εύφλεκτα υλικά, όπως το πετρέλαιο ή οι γεμιστήρες αναπτήρων, όπως επίσης και ζιζανιοκτόνα ή εντομοκτόνα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024