Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΘα επηρεαστεί ο τουρισμός της Ταϊλάνδης από τις εκρήξεις
Thai Travel Agents Association

Θα επηρεαστεί ο τουρισμός της Ταϊλάνδης από τις εκρήξεις

Οι εκρήξεις που έγιναν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Bangkok πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης αναμένεται να επηρεάσουν το τουριστικό ρεύμα προς την χώρα από τα μέσα του 2007. Ο πρόεδρος της ένωσης των τουριστικών γραφείων της Ταϊλάνδης (Thai Travel Agents Association), κ. Anek Srichivachart ανέφερε ότι…

Οι εκρήξεις που έγιναν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Bangkok πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης αναμένεται να επηρεάσουν το τουριστικό ρεύμα<...> προς την χώρα από τα μέσα του 2007. Ο πρόεδρος της ένωσης των τουριστικών γραφείων της Ταϊλάνδης (Thai Travel Agents Association), κ. Anek Srichivachart ανέφερε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ακυρώσεις από ξένους τουρίστες που είχαν στα σχέδια τους να επισκεφθούν τη χώρα, αλλά άλλοι αξιωματούχοι και επιχειρηματίες του ιδιωτικού τομέα είναι προετοιμασμένοι να δεχθούν ακυρώσεις.

Σύμφωνα με τον κ. Anek Srichivachart αν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δεν είχαν προβάλει τόσο πολύ τις εκρήξεις οι επιδράσεις θα ήταν μηδαμινές. Επίσης, δήλωσε ότι πιστεύει ότι αν τελικά δεν σημειωθούν και νέες εκρήξεις ο τουρισμός της χώρας θα πληγεί πολύ λίγο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024