Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜέλος του ΣΕΤΕ η ΕΤΟΑ του Δήμου Αθηναίων
Στα πλαίσια συνεργιών με τον ιδιωτικό τομέα και φορείς της αγοράς

Μέλος του ΣΕΤΕ η ΕΤΟΑ του Δήμου Αθηναίων

Στο πλαίσιο της στρατηγικής του δημάρχου Αθηναίων κ. Νικήτα Κακλαμάνη για την τουριστική ανάπτυξη της Αθήνας και την εδραίωση γόνιμων και εποικοδομητικών συνεργιών με τον ιδιωτικό τομέα και τους φορείς […]

Στο πλαίσιο της στρατηγικής του δημάρχου Αθηναίων κ. Νικήτα Κακλαμάνη για την τουριστική ανάπτυξη της Αθήνας και<...> την εδραίωση γόνιμων και εποικοδομητικών συνεργιών με τον ιδιωτικό τομέα και τους φορείς της αγοράς, η Εταιρεία Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων (ΕΤΟΑΑ) έγινε μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών και Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Η ΕΤΟΑΑ είναι ο επίσημος φορέας τουρισμού της πόλης των Αθηνών, επιφορτισμένος με την υλοποίηση της τουριστικής πολιτικής του Δήμου Αθηναίων και, κυρίως, για την προβολή της Αθήνας και του τουριστικού της προϊόντος στο εξωτερικό, την πληροφόρηση των επισκεπτών και την εκπροσώπηση της πόλης στα διεθνή και ευρωπαϊκά δίκτυα τουριστικού ενδιαφέροντος.

Ο ΣΕΤΕ αποτελεί τον κεντρικό φορέα εκπροσώπησης του συνόλου του τουριστικού κλάδου. Μέλη του είναι οι πανελλήνιες κλαδικές ενώσεις τουριστικών επιχειρήσεων καθώς και μεμονωμένες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται ευρύτερα στην τουριστική οικονομία και καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα των τουριστικών δραστηριοτήτων. Σκοπός του ΣΕΤΕ είναι η συνεχής ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και η ανάδειξη του πρωταγωνιστικού ρόλου του τουρισμού στην ελληνική οικονομία.

Εξάλλου, στο πλαίσιο της στρατηγικής του Δήμου Αθηναίων για την υποστήριξη της τοπικής οικονομίας της πόλης και την ενίσχυσή της μέσω της τουριστικής ανάπτυξης και της τουριστικής δραστηριότητας γενικότερα, η Εταιρεία Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων έγινε μέλος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ). O ΣΕΛΠΕ αποτελεί τον αποκλειστικό φορέα εκπροσώπησης των μεγάλων εμπορικών αλυσίδων πολυκαταστημάτων, εμπορικών κέντρων, καθώς και μεγάλων εμπορικών επιχειρήσεων ελληνικών και πολυεθνικών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024