Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟΕΕ: Δωρεάν φιλοξενία αστέγων δικαιούχων σε συμβεβλημένα ξενοδοχεία
Οργανισμός Εργατικής Εστίας

ΟΕΕ: Δωρεάν φιλοξενία αστέγων δικαιούχων σε συμβεβλημένα ξενοδοχεία

Φιλοξενία αστέγων δικαιούχων του Οργανισμού Εργατικής Εστίας (ΟΕΕ) από τις πυρόπληκτες περιοχές, που έχουν ανάγκη άμεσης στέγασης ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του ΟΕΕ, κ. Κωνσταντίνος Λιάπης, σε υλοποίηση απόφασηςτου Διοικητικού Συμβουλίου […]

Φιλοξενία αστέγων δικαιούχων του Οργανισμού Εργατικής Εστίας (ΟΕΕ) από τις πυρόπληκτες περιοχές, που έχουν ανάγκη άμεσης στέγασης ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του ΟΕΕ, κ. Κωνσταντίνος Λιάπης, σε υλοποίηση απόφασης<...>του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, έπειτα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρεία του Υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Βασίλειου Μαγγίνα, ακολουθώντας τα πλαίσια των κατευθύνσεων που αυτός έδωσε.

Πυρόπληκτοι θα φιλοξενηθούν δωρεάν είτε σε ξενοδοχεία με τα οποία έχει συμβληθεί ο Οργανισμός στα πλαίσια του Εκδρομικού Προγράμματος, είτε σε ξενοδοχεία που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα του Κοινωνικού Τουρισμού.

Παράλληλα, το Διοικητικό ΣΥμβούλιο του Οργανισμού, εκφράζοντας τη συμπαράστασή του σε όσους επλήγησαν και σε όσους είχαν ανθρώπινες απώλειες από τις πρόσφατες πυρκαγιές, αποφάσισε ομόφωνα να διαθέσει το ποσό του 1 εκατ. ευρώ στο Ειδικό Ταμείο Αντιμετώπισης Αναγκών Πυροπλήκτων.

Τέλος, μεταξύ των αποφάσεων του, περιλαμβάνεται και δωρεάν χορήγηση έξι δελτίων αγοράς βιβλίων – σχολικών ειδών, για τα παιδιά δικαιούχων οικογενειών του Οργανισμού, των πυρόπληκτων περιοχών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024