Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣυμφωνία “Ανοιχτών Ουρανών” ετοιμάζουν Αυστραλία και Η.Π.Α.

Συμφωνία “Ανοιχτών Ουρανών” ετοιμάζουν Αυστραλία και Η.Π.Α.

Νέα δεδομένα στις εναέριες μεταφορές εισήγαγε η ανακοίνωση του Υπουργού Μεταφορών της Αυστραλίας, κ. Anthony Albanese, αναφορικά με την σχεδιαζόμενη σύναψη συμφωνίας `Ανοιχτών Ουρανών` με τις Η.Π.Α. Όπως είπε ο […]

Νέα δεδομένα στις εναέριες μεταφορές εισήγαγε η ανακοίνωση του Υπουργού Μεταφορών της Αυστραλίας, κ. Anthony Albanese, αναφορικά με την σχεδιαζόμενη σύναψη συμφωνίας `Ανοιχτών Ουρανών` με τις Η.Π.Α. Όπως είπε ο κ. Albanese, οι όροι<...>της συμφωνίας, έχουν ήδη γίνει αποδεκτοί και από τα δύο συμβαλλόμενα μέρη.

Η συγκεκριμένη συμφωνία θα επιτρέψει σε αερομεταφορείς της Αυστραλίας και των Η.Π.Α. να εκτελούν απεριόριστες πτήσεις μεταξύ των δύο χωρών, χωρίς να απαιτείται προηγούμενη κυβερνητική άδεια. Μέχρι σήμερα, επιτρέπονται μόνο 4 δρομολόγια την εβδομάδα, γεγονός που εμποδίζει τη δραστηριοποίηση νέων εταιριών στα δρομολόγια αυτά.

“Η συμφωνία αυτή” δήλωσε ο κ. Albanese, “αποδεικνύει τις καλές σχέσεις της Αυστραλίας με τις Η.Π.Α., αλλά και τη στήριξη της Κυβέρνησης στα ταξίδια των πολιτών της. Οι Η.Π.Α. αποτελούν την τρίτη μεγαλύτερη αγορά της Ασυτραλίας και η συμφωνία αυτή άρει τους περιορισμούς των αεροπορικών εταιριών για προσφορά υπηρεσιών και πτήσεων μεταξύ των δύο χωρών, αλλά και προς τρίτες χώρες”.

“Παρέχει” πρόσθεσε “νέες ευκαιρίες για ενίσχυση των εμπορικών σχέσεων Αυστραλίας και Η.Π.Α., ενώ παράλληλα δυναμώνει τον ανταγωνισμό στον ενάεριο χώρο, επιτρέποντας την είσοδο και άλλων αεροπορικών εταιριών, όπως π.χ. της V Australia, γεγονός που θα προσδώσει στο επιβατικό κοινό περισσότερες επιλογές”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024