Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΔέκατος πέμπτος συνεχόμενος μήνας ρεκόρ για την εθνική σερβική αεροπορική εταιρεία
Αεροπορικές Εταιρίες

Δέκατος πέμπτος συνεχόμενος μήνας ρεκόρ για την εθνική σερβική αεροπορική εταιρεία

Πάνω από 450.000 επιβάτες μετέφερε η Air Serbia το Σεπτέμβριο σημειώνοντας μεγάλη αύξηση.

Τον Σεπτέμβριο, η Air Serbia μετέφερε συνολικά 456.790 επιβάτες σε τακτική και ναυλωμένη κίνηση, που είναι αύξηση 43% σε σύγκριση με τον ίδιο μήνα πέρυσι και άλμα 40% σε σύγκριση με το έτος ρεκόρ πριν από την πανδημία του 2019. Η αεροπορική εταιρεία πραγματοποίησε συνολικά 4.628 πτήσεις και από τα τρία διεθνή αεροδρόμια της Σερβίας, που είναι 33% περισσότερες από τον Σεπτέμβριο του 2022 και 29% περισσότερες σε σύγκριση με το 2019.

Τη χρονιά που γιορτάζουμε μια δεκαετία λειτουργίας με την επωνυμία Air Serbia, έχουμε θέσει υψηλούς στόχους για τους εαυτούς μας. Μήνα με το μήνα, έχουμε πετύχει και υπερβεί τα ρεκόρ μας όσον αφορά στον αριθμό των επιβατών και τις πτήσεις που πραγματοποιήθηκαν. Αυτή η τάση συνεχίστηκε τον Σεπτέμβριο, όταν, για πρώτη φορά στην ιστορία της Air Serbia, φτάσαμε σε περισσότερους από 3 εκατομμύρια επιβάτες σε ένα χρόνο. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό τους επόμενους μήνες, και εκτός από την ενίσχυση της χωρητικότητάς μας, το μεγαλύτερο εστίαση είναι να ανεβάζουμε συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ανοίξαμε ένα νέο γραφείο στο εμπορικό κέντρο Galerija και ετοιμάσαμε μια σειρά από δραστηριότητες για την επόμενη περίοδο, που πιστεύουμε ότι θα ενθουσιάσουν τους επιβάτες μας”, δήλωσε ο Jiri Marek, Διευθύνων Σύμβουλος της Air Serbia.

Παραδοσιακά, οι πιο δημοφιλείς προορισμοί τον Σεπτέμβριο του 2023 στην περιοχή ήταν το Τιβάτ και η Ποντγκόριτσα. Όσον αφορά στη Δυτική Ευρώπη, οι επιβάτες ταξίδεψαν περισσότερο στη Ζυρίχη, το Παρίσι, το Άμστερνταμ και τη Ρώμη. Στην ευρύτερη ευρωμεσογειακή ζώνη, τα πιο περιζήτητα δρομολόγια της Air Serbia ήταν προς Κωνσταντινούπολη, Λάρνακα, Αθήνα και Βαρκελώνη. Μεταξύ των προορισμών μεγάλων αποστάσεων, η Νέα Υόρκη κατατάσσεται στις 15 κορυφαίες πόλεις όσον αφορά στον αριθμό των επιβατών κατά τον προαναφερθέντα μήνα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024