Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΔιαφημίζουν πακέτα στο ψευδοκράτος, ψαρεύουν τουρίστες από το αεροδρόμιο
Παράνομη διαφήμιση

Διαφημίζουν πακέτα στο ψευδοκράτος, ψαρεύουν τουρίστες από το αεροδρόμιο

Κάτω από τη μύτη των Αρχών, ξένες εταιρείες διαφημίζουν το ψευδοκράτος και τουριστικά πακέτα στα κατεχόμενα, από τα οποία έχουν κέρδος, την ώρα που δραστηριοποιούνται έντονα και στις ελεύθερες περιοχές.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Κυπριακής εφημερίδας Σίγμα, τουριστικό γραφείο με έδρα την Τσεχία, εμφανίζει πινακίδα που αναγράφει «Βόρεια Κύπρος» μόλις πατήσουν πόδι στο αεροδρόμιο Πολωνοί τουρίστες, και στην ουσία διαφημίζει την πραμάτεια του σε τουριστικά πακέτα στο ψευδοκράτος. «Ψαρεύουν», δηλαδή, τουρίστες από το αεροδρόμιο και τους στέλνουν στα κατεχόμενα.

Στην φωτογραφία που δημοσιεύει η Κυπριακή εφημερίδα φαίνεται η πινακίδα του τουριστικού γραφείου EXIM TOURS με έδρα την Τσεχία, στο αεροδρόμιο Λάρνακας. Η εταιρεία αυτή έχει γραφεία στο αεροδρόμιο Λάρνακας. Στο κάτω μέρος της γράφει «Βόρεια Κύπρος» στην πολωνική γλώσσα, τονίζει το δημοσιεύμα.

Η πινακίδα τοποθετείται στην αίθουσα αφίξεων, μετά την παραλαβή των αποσκευών κοντά στο τελωνείο, μόνο όταν φθάνουν πτήσεις με Πολωνούς τουρίστες.

Λειτουργεί ως κράχτης και έχει πολλαπλό σκοπό. Πρώτον γνωστοποιεί στους Πολωνούς τουρίστες ότι μπορεί να τους κλείσει άμεσα ή στο μέλλον πακέτα διακοπών στα κατεχόμενα, δεύτερον ότι μπορεί να τους εξυπηρετήσει εάν κατά την παραμονή τους στην ελεύθερη Κύπρο θέλουν να μεταβούν στα κατεχόμενα για εκδρομές.

Με απλά λόγια: ψαρεύει Πολωνούς τουρίστες στο αεροδρόμιο Λάρνακας για να τους στείλει στα κατεχόμενα, αναφέρει το δημοσίευμα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024