Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΚαι δεύτερη καθημερινή πτήση Αθήνα – Βρυξέλες από τη Brussels Airlines
Το νέο δρομολόγιο θα καλύψει μερικώς το κενό από την αποχώρηση της Olympic Air από τις Βρυξέλες

Και δεύτερη καθημερινή πτήση Αθήνα – Βρυξέλες από τη Brussels Airlines

Η Brussels Airlines διπλασιάζει τις πτήσεις της μεταξύ Αθήνας και Βρυξελών και προσθέτει καθημερινά 270 αεροπορικές θέσεις στην αγορά. Η νέα καθημερινή πτήση δεν προσφέρει μόνο περισσότερες ταξιδιωτικές επιλογές προς […]

Η Brussels Airlines διπλασιάζει τις πτήσεις της μεταξύ Αθήνας και Βρυξελών και προσθέτει καθημερινά 270 αεροπορικές θέσεις στην αγορά. Η νέα<...> καθημερινή πτήση δεν προσφέρει μόνο περισσότερες ταξιδιωτικές επιλογές προς τις Βρυξέλες, αλλά ενισχύει τις δυνατότητες αεροπορικής σύνδεσης μέσω Βρυξελών προς προορισμούς που εξυπηρετεί η Brussels Airlines στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, την Ελβετία, τη Γερμανία, τη Σκανδιναβία και την Αφρική.

Τέσσερα χρόνια μετά τη δημιουργία της εταιρείας και την έναρξη του δρομολογίου Αθήνα – Βρυξέλες, η Brussels Airlines εγκαινίασε 2η καθημερινή πτήση. Με τον τρόπο αυτό η Brussels Airlines, προσφέρει κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου 48.000 επιπλέον αεροπορικές θέσεις στην αγορά. Η επιπλέον καθημερινή πτήση αποτελεί σαφή ένδειξη εμπιστοσύνης στην ανάπτυξη της ελληνικής αγοράς.

Η Brussels Airlines θα πετάει πλέον από το αεροδρόμιο της Αθήνας με μια μεσημεριανή (νέα) και μία βραδινή πτήση. Το νέο καθημερινό δρομολόγιο της Brussels Airlines θα καλύψει μερικώς το κενό που δημιουργήθηκε με την πρόσφατη αποχώρηση της Olympic Air από τις Βρυξέλες.

Η νέα καθημερινή πτήση Δευτέρα έως Παρασκευή θα αναχωρεί από την Αθήνα στις 14:35 και από τις Βρυξέλες στις 09:25. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η πτήση θα αναχωρεί από την Αθήνα στις 11:30 και από τις Βρυξέλες στις 06:30. Επιπλέον, το νέο δρομολόγιο θα προσφέρει άνετες συνδέσεις μέσω των Βρυξελών από/προς πολλούς ακόμη προορισμούς της Brussels Airlines.

H Brussels Airlines θα συνεχίσει το απογευματινό/βραδινό δρομολόγιό της από/προς την Αθήνα, με ώρα αναχώρησης από Αθήνα 20:45 και από Βρυξέλες 15:45.

Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται κυρίως με τελευταίας τεχνολογίας αεροσκάφη Airbus A319 και A320. Η Brussels Airlines προσφέρει ένα μοναδικό προϊόν που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του επιβατικού κοινού που ταξιδεύει για επαγγελματικούς σκοπού όσο και για τουρισμό και απευθύνεται επίσης σε οργανωμένα γκρουπ ενώ προσφέρει και εισιτήρια χαμηλού κόστους. Στις πτήσεις της η Brussels Airlines προσφέρει την επιλογή μεταξύ δύο οικονομικών θέσεων (“b.light economy” και “b.flex economy+”) και της διακριμένης θέσης.

Επιπλέον των 2 καθημερινών πτήσεων Αθήνα – Βρυξέλες, οι επιβάτες της Brussels Airlines έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν το καθημερινό δίκτυο δρομολογίων της Brussels Airlines που εκτελεί σε συνεργασία (codeshare) με την Aegean Airlines (επίσης μέλος της Star Alliance). Η συμφωνία μεταξύ Brussels και Aegean προσφέρει επιπλέον στο επιβατικό κοινό τη δυνατότητα να ταξιδέψει με μετεπιβίβαση στην Αθήνα, από/προς τη Θεσσαλονίκη καθώς και την Κρήτη και τη Ρόδο.

“Είμαστε ευχαριστημένοι με τη μέχρι τώρα πορεία της επιβατικής κίνησης της 2ης καθημερινής πτήσης”, τόνισε ο αντιπρόεδρος πωλήσεων Ευρώπης της Brussels Airlines, κ. Fredéric Dechamps. “Πιστεύουμε ότι ο κλάδος του τουρισμού στην Ελλάδα θα ανακάμψει δυναμικά τη φετινή χρονιά και έχουμε επίσης καταγράψει αύξηση στον αριθμό των Ελλήνων επιβατών που ταξίδεψαν με την Brussels Airlines όχι μόνο με τελικό προορισμό τις Βρυξέλες, αλλά και μέσω Βρυξελών σε πολλούς άλλους προορισμούς του δικτύου μας (Αφρική, Ηνωμένο Βασίλειο, Σκανδιναβία, Ελβετία, Γερμανία, Γαλλία), με την ευελιξία που προσφέρουν οι αεροπορικές συνδέσεις που εξυπηρετούνται από το αεροδρόμιο των Βρυξελών. Όπως και ο συνεργάτης μας, η ελληνική εταιρεία Aegean Airlines, η Brussels Airlines είναι επίσης μέλος της Star Alliance. Η συνεργασία μας με την Aegean μέσω της Star Alliance επιτρέπει στους επιβάτες μας να επωφεληθούν από την ευρεία επιλογή αεροπορικών συνδέσεων, τα πλεονεκτήματα των `frequent flyer` προγραμμάτων, καθώς και διαφόρων άλλων προνομίων. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για τη συνεχή υποστήριξή του”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024