Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίOne stop shop υπηρεσίες για τους επενδυτές στον τουρισμό
Fast track στον τουρισμό εξήγγειλε ο Γ. Νικητιάδης

One stop shop υπηρεσίες για τους επενδυτές στον τουρισμό

Για τα κυβερνητικά μέτρα που έχουν ως στόχο την προσέλκυση τουριστικών επενδύσεων και ξένων επισκεπτών μίλησε χθες ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Γ. Νικητιάδης στον Ρ/Σ ΣΚΑΪ. Ο κ. Νικητιάδης αναφέρθηκε σε “fast track” στον τουρισμό, με οne stop shop υπηρεσίες για τους επενδυτές. για να διασφαλίζεται η…

Για τα κυβερνητικά μέτρα που έχουν ως στόχο την προσέλκυση τουριστικών επενδύσεων και ξένων επισκεπτών μίλησε χθες ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Γ.<...> Νικητιάδης στον Ρ/Σ ΣΚΑΪ. Ο κ. Νικητιάδης αναφέρθηκε σε “fast track” στον τουρισμό, με οne stop shop υπηρεσίες για τους επενδυτές. για να διασφαλίζεται η αποτελεσματική αντιμετώπιση όποιων προβλημάτων συναντούν ανεξαρτήτως του ύψους της επένδυσης.

Για τις αλλαγές στην τουριστική κατοικία διευκρίνισε ότι οι συγκεκριμένες κατοικίες θα είναι χωροταξικά και διοικητικά αναπόσπαστο μέρος ενός κεντρικού ξενοδοχειακού κτηρίου, ενώ τόνισε ότι “περιμένουμε πολύ μεγάλα οφέλη, εκατομμύρια Ευρωπαίων ενδιαφέρονται για να αγοράσουν μία τουριστική κατοικία στη χώρα μας λόγω του κλίματος”.

Για τη μείωση του Σπατόσημου τους χειμερινούς μήνες στα αεροδρόμια της χώρας ο υφυπουργός δήλωσε ότι τώρα ξεκινά η σχετική διαδικασία, ενώ επεσήμανε ότι είναι πολύ σημαντικό για τα περιφερειακά αεροδρόμια και θα φέρει πολλές πτήσεις μαζί με άλλες δράσεις.

Ο κ. Νικητιάδης ανέφερε επίσης ότι το νομοσχέδιο για τα υδατοδρόμια είναι έτοιμο και έχει υπογραφεί από τους συναρμόδιους υπουργούς, ενώ υπάρχουν ήδη τρεις εταιρείες που ενδιαφέρονται να φέρουν υδροπλάνα στα νησιά.

Τέλος, ο κ. Νικητιάδης προέβλεψε πολύ σημαντικές αυξήσεις τόσο στις αφίξεις όσο και στα έσοδα την περίοδο του φετινού καλοκαιριού.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024