Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΗ Ελλάδα καλή ευκαιρία για επενδύσεις στον τουρισμό
Επενδύσεις

Η Ελλάδα καλή ευκαιρία για επενδύσεις στον τουρισμό

Γεώργιος Ελεκίδης, Διευθυντής, Bain Capital Special Situations

Η Ελλάδα παρουσιάζει ευκαιρίες για επενδύσεις στο τουρισμό γιατί είναι σε καλύτερη σχέση με τα επιτόκια τα τελευταία χρόνια.

Οι επενδύσεις στο τουρισμό και η συμβολή του στην οικονομία βρίσκονται στο επίκεντρο του 24ου συνεδρίου της Prodexpo, το οποίο πραγματοποιήθηκε χθες και προχθές στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ο κ. Γιώργος Ελεκίδης, Διευθυντής της Bain Capital Special Situations, τόνισε ότι η Ελλάδα είναι τώρα σε καλύτερη θέση σε σχέση με τα επιτόκια, γιατί τα προηγούμενα δέκα χρόνια έχει γίνει μεγάλη διόρθωση και είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από πολλές χώρες στην Ευρώπη. Αυτό, ωστόσο, τόνισε ότι δεν σημαίνει ότι είναι κάτι που θα διαρκέσει για πάντα, καθώς υπάρχει μιαι πληθώρα προβλημάτων που επικρατούν στη χώρα όπως πληθωρισμός, ενεργειακή κρίση και δύο γεωπολιτικές κρίσεις κοντά, τα οποία δημιουργούν αβεβαιότητα στο real estate.

Πιστεύει επίσης ότι η Ελλάδα είναι ακόμα μια καλή ευκαιρία για τον επενδυτή, σε κλάδους όπως ο τουρισμός, ο οποίος παρότι είναι είναι οικογενειοκρατούμενος τομέας, έχει προοπτικές και έχει χτυπηθεί, στις κατά καιρούς κρίσεις, λιγότερο από όλους τους άλλους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024