Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςThai Airways: Ετήσια παγκόσμια εμπορική συνάντηση

Thai Airways: Ετήσια παγκόσμια εμπορική συνάντηση

Στην μαγευτική Pattaya βρέθηκαν πριν λίγες μέρες στελέχη πωλήσεων της αεροπορικής εταιρίας Thai Airways από όλο τον κόσμο, προκειμένουνα δώσουν το παρόν στην ετήσια παγκόσμια εμπορική συνάντηση με θέμα, “THAI […]

Στην μαγευτική Pattaya βρέθηκαν πριν λίγες μέρες στελέχη πωλήσεων της αεροπορικής εταιρίας Thai Airways από όλο τον κόσμο, προκειμένου<...>να δώσουν το παρόν στην ετήσια παγκόσμια εμπορική συνάντηση με θέμα, “THAI Commercial Opportunity @ Suvarnabhumi”, που ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Ο εναρκτήριος χαιρετισμός εκφωνήθηκε από τον κ. Wanchai Sarathulthai, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της THAI, ενώ για την μελλοντική πολιτική της εταιρίας μίλησε ο κ. Somchainuk Engtrakul, Πρόεδρος του Εκτελεστικού Συμβουλίου και ο Πρόεδρος της εταιρίας κ. Apinan Sumanaseni. Τη συνεδρίαση παρακολούθησαν πάνω από 200 συμμετέχοντες.

Ο κ. Wanchai Sarathulthat, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, είπε πως η απόδοση της εταιρίας για το τρίτο τέταρτο της χρονιάς ήταν επάνω από το στόχο, ενώ το άνοιγμα του αερολιμένα Suvarnabhumi θα προωθήσει περαιτέρω τη μελλοντική λειτουργία και την επέκταση της εταιρίας. Κάτω από την τρέχουσα οικονομική κατάσταση, η ΤΗΑΙ έχει προσαρμόσει τις στρατηγικές και την τακτική marketing, συμπεριλαμβανομένης της διοικητικής αναδόμησης προκειμένου να γίνει αποδοτικότερη και πιο ανταγωνιστική. Ο κ. Wanchai τόνισε ότι η εταιρία θα πρέπει να διερευνήσει τη δυνατότητα αύξησης των εσόδων της από τον τομέα του cargo στο εξωτερικό, καθώς τα έσοδα από τους επιβάτες και μόνο μπορεί να μην είναι αρκετά. “Θα επιθυμούσα να δω τα έσοδα της ΤΗΑΙ να αυξάνονται κατά 10% και οι δαπάνες να μειώνονται κατά άλλα 10%, ολοκλήρωσε ο κ. Wanchai.

Στη συνέχεια, ο κ. Somchainuk Engrakul, πρόεδρος του Εκτελεστικού Συμβουλίου, είπε ότι η τρέχουσα παγκόσμια οικονομική κατάσταση είναι πολύ ασταθής, ειδικά στην Ευρώπη, ενώ υπάρχει έντονος ο φόβος μιας τρομοκρατικής επίθεσης. Έδωσε πρόσθετη έμφαση στη ΤΗΑΙ ως εθνικό αερομεταφορέα που καθιερώνει και εφαρμόζει σαφείς στρατηγικές για το χειρισμό τέτοιων καταστάσεων, που θα μπορούσαν να επηρεάσουν ολόκληρη τη χώρα. Η διαχείριση κρίσεων είναι τομέας εξαιρετικά ζωτικής σημασίας για τους διευθυντές της ΤΗΑΙ στο εξωτερικό, ενώ ιδιαίτερα σημαντική είναι η τακτική επικοινωνία μεταξύ όλων των γραφείων της εταιρίας ανά τον κόσμο. Επιπλέον, ο κ. Somchainuk είπε πως η ΤΗΑΙ θα πρέπει να εξετάσει και άλλους τομείς επενδύσεων και ειδικά την επέκταση θυγατρικών επιχειρήσεων στο εξωτερικό, όπως το catering.

Τέλος, ο Πρόεδρος της ΤΗΑΙ κ. Apinan Sumanaseni,, τόνισε τη σημασία της πίστης του προσωπικού και της εσωτερικής σταθερότητας και ενθάρρυνε το προσωπικό να μεγιστοποιήσει την απόδοσή του προς όφελος της εταιρίας. Η ΤΗΑΙ θα αναζωογονήσει το σλόγκαν “Απαλά σαν μετάξι”, το οποίο έχει κερδίσει την παγκόσμια αναγνώριση και έχει αποδειχθεί επιτυχές στο παρελθόν. Ο Πρόεδρος της ΤΗΑΙ ανήγγειλε την πολιτική του για βελτίωση της απόδοσης του προσωπικού και τόνισε την έννοια της ταχύτητας με την απόδοση που περιλαμβάνει ορθές πρακτικές διοίκησης. “Θα επιθυμούσα όλο το προσωπικό της ΤΗΑΙ, ειδικά αυτό της πρώτης γραμμής, να δώσει όλη του την καρδιά και την πίστη στην εταιρία επειδή με αυτόν τον τρόπο θα επιτύχουμε τον κύριο στόχο μας και θα έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024