Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΘεσσαλονίκη – Βρυξέλλες ενώνει ξανά η ΟΑ

Θεσσαλονίκη – Βρυξέλλες ενώνει ξανά η ΟΑ

Από χθες άρχισε ξανά να πετά από την Θεσσαλονίκη προς τις Βρυξέλλες η Ολυμπιακή Αεροπορία, Ο.Α., μετά από τις έντονες διαμαρτυρίες των φορέων της Βορείου Ελλάδος, για τη διακοπή δρομολογίων […]

Από χθες άρχισε ξανά να πετά από την Θεσσαλονίκη προς τις Βρυξέλλες η Ολυμπιακή Αεροπορία<.>, Ο.Α.<.>, μετά από τις έντονες διαμαρτυρίες των φορέων της Βορείου Ελλάδος, για τη διακοπή δρομολογίων της εταιρίας προς ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Συγκεκριμένα, κάθε Τρίτη και Πέμπτη θα εκτελούνται από την Ο.Α. δύο πτήσεις από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου, με ενδιάμεσο σταθμό το “Μακεδονία” και προορισμό τις Βρυξέλλες.

Το νέο αεροσκάφος της Ο.Α., τύπου Boeing 737-300 θα αναχωρεί κάθε Τρίτη από το αεροδρόμιο Ηρακλείου στις 2 το μεσημέρι και στις 3:45 θα πετάει από το “Μακεδονία” προς τις Βρυξέλλες, όπου και θα φθάνει στις 6:45 το βράδυ. Το ίδιο αεροσκάφος θα προσγειώνεται στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης στις 10:25 το βράδυ και θα καταλήγει στον αερολιμένα Ηρακλείου στις 12:10 μετά τα μεσάνυχτα.

Κάθε Πέμπτη, το Boeing 737-300 θα αναχωρεί από το αεροδρόμιο Ηρακλείου στις 4:50 τα ξημερώματα και θα απογειώνεται από το Μακεδονία στις 6:35 το πρωί, φθάνοντας στον αερολιμένα Βρυξελλών, τρεις ώρες αργότερα. Στη 1:15 το μεσημέρι το αεροσκάφος της Ο.Α. θα προσγειώνεται στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και θα επιστρέφει στον αερολιμένα Ηρακλείου στη 2:55 μετά το μεσημέρι.

Σημειώνεται ότι το νέο αυτό απόκτημα της ΟΑ<.>, το Boeing 737-300, διαθέτει δερμάτινα καθίσματα και στις 148 θέσεις, στη δε Business Class το μεσαίο κάθισμα παραμένει κενό για μεγαλύτερη άνεση των επιβατών, ενώ επισημαίνεται ότι θα εξυπηρετεί σταθμούς στην Ελλάδα, την Ευρώπη, αλλά και τη Μέση Ανατολή.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του γενικού διευθυντή marketing της Ο.Α., κ. Μιχάλη Κάτσικα, οι αρμόδιες υπηρεσίες της εταιρίας, θα παρακολουθήσουν την αποδοτικότητα του εν λόγω δρομολογίου, το οποίο θα πραγματοποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια της θερινής σεζόν, και εφόσον κριθεί ικανοποιητική, θα καταβληθούν οι μέγιστες δυνατές προσπάθειες για τη διατήρησή του. Παράλληλα, ο ίδιος διαβεβαίωσε τους Θεσσαλονικείς ότι τα σενάρια περί εγκατάλειψης της Βορείου Ελλάδος δεν ευσταθούν και πρόσθεσε ότι η εταιρία είναι παρούσα και προσπαθεί να ανταποκριθεί στο μέγιστο βαθμό που μπορεί, στις ανάγκες των πολιτών της Βορείου Ελλάδος.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024