Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Germanwings μεταφέρει τη 'Φλόγα της Βηθλεέμ' στην Κολονία
Αεροπορικές εταιρείες

Η Germanwings μεταφέρει τη 'Φλόγα της Βηθλεέμ' στην Κολονία

Η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία Germanwings συμμετέχει σε μια εντυπωσιακή φιλανθρωπική εκδήλωση του Τάγματος της Μάλτας.

Mε τη μεταφορά της φλόγας από το σπήλαιο της Γέννησης της Βηθλεέμ στην Κολονία, η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία Germanwings υποστηρίζει την φιλανθρωπική πρωτοβουλία του Τάγματος των Ιπποτών της Μάλτας στην Κολονία, σε στενή συνεργασία με το επιτυχημένο μιούζικαλ “Το πνεύμα των Χριστουγέννων”.

Το βράδυ της Δευτέρας, 12 Νοεμβρίου 2012, η φλόγα μεταφέρθηκε στην Κολονία από το Τελ Αβίβ με την πτήση 4U551 της Germanwings. Στο Ισραήλ, η φλόγα παραδόθηκε σε ένα 8άχρονο αγόρι από την Κολονία από παιδιά γεννημένα στο τοπικό μαιευτήριο της Βηθλεέμ. Το αγόρι συνοδευόταν από αντιπροσωπεία του Τάγματος των Ιπποτών της Μάλτας στην Κολονία και τη “Μητέρα των Εθνών”, τη δημοφιλή ηθοποιό Marie-Luise Marjan, που για περισσότερα από 23 χρόνια συμμετέχει στο έργο του Τάγματος της Μάλτας. Επιπλέον, η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, που παραπέμπει στη μεταφορά της Ολυμπιακής φλόγας, συνοδευόταν και καταγραφόταν από τα μέσα ενημέρωσης.

Ιδιαίτερα σημαντικοί για τη Germanwings ήταν οι αυστηροί κανόνες ασφαλείας της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (LBA) που αφορούν στη μεταφορά φλόγας εντός αεροσκάφους. Για παράδειγμα, η μεταφορά φλόγας από οποιοδήποτε αεροσκάφος επιτρέπεται μόνο μέσα σε ειδικές φορητές λυχνίες με αντιεκρηκτική προστασία, που είναι εγκεκριμένες από τη διεθνή αεροπορική αρχή ICAO. Επιπλέον, οι λυχνίες θα πρέπει να φυλάσσονται σε ειδικό κλωβό μεταφοράς, που ειδικά για τη συγκεκριμένη περίπτωση η Germanwings είχε δανειστεί από άλλη αεροπορική εταιρία. Τέλος, το κιβώτιο μεταφοράς θα πρέπει να είναι δεμένο με ασφάλεια και σε άμεση εγγύτητα να βρίσκονται δύο πυροσβεστήρες.

Μετά την άφιξη της “Φλόγας της Βηθλεέμ” στην Κολονία, η φλόγα μεταφέρθηκε αυθημερόν στο Θέατρο Colosseum στην Έσση. Εκεί, τοποθετήθηκε σε κοινή θέα στο φουαγιέ του θεάτρου, ώστε να την δουν οι περίπου 80.000 επισκέπτες που θα παρακολουθήσουν το μιούζικαλ “The spirit of Christmas” (“Το πνεύμα των Χριστουγέννων”), από την Τρίτη 13 Νοεμβρίου έως τις 30 Δεκεμβρίου 2012. Οι διοργανωτές δηλώνουν ότι η φλόγα, προερχόμενη από τον τόπο όπου γεννήθηκε ο Χριστιανισμός πριν από 2.000 χρόνια, αποτελεί υπέρτατο θρησκευτικό σύμβολο παγκόσμιας κατανόησης και ειρηνικής συνύπαρξης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024