Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΜοναδική συλλογή μόδας εμπνευσμένη από τη μουσική στο Hard Rock Cafe Athens
Εστίαση

Μοναδική συλλογή μόδας εμπνευσμένη από τη μουσική στο Hard Rock Cafe Athens

Η έκθεση Hard Rock Couture παρουσιάζει μερικά από τα πιο φαντασμαγορικά και ιστορικής σημασίας κοστούμια της Hard Rock Cafe συλλογής.

Το Hard Rock Cafe δίνει τη μοναδική ευκαιρία στους θαυμαστές του να δουν από κοντά την εμβληματική συλλογή κοστουμιών κάποιων από τους γνωστότερους superstars του κόσμου, στην έκθεση κοστουμιών “Hard Rock Couture”.  Η εκρηκτική ανάδειξη της rock ‘n’ roll μουσικής το 1950 επηρέασε σημαντικά τις τάσεις όχι μόνο στη μουσική, αλλά και στη μόδα αποτελώντας πλέον ένα βαθιά ριζωμένο κομμάτι της κουλτούρας της μόδας παγκοσμίως.

Οι εκκεντρικές / ξεχωριστές εμφανίσεις των rock και pop stars έχουν επηρεάσει τον κόσμο της μόδας, φαινόμενο που παρατηρείται τόσο στους δρόμους της πόλης, όσο και στις πασαρέλες διεθνώς.

Η έκθεση “Hard Rock Couture” παρουσιάζει μερικά από τα πιο φαντασμαγορικά και ιστορικής σημασίας κοστούμια της Hard Rock Cafe συλλογής, συμπεριλαμβανομένων του φτερωτού Dior jacket που φορέθηκε εντός και εκτός σκηνής από τον Brandon Flowers, τραγουδιστή του συγκροτήματος The Killers, του κοστουμιού του Paul McCartney που ράφτηκε ειδικά για τους Beatles από τους D.A. Milings & Sons London, αλλά και “κομματιών” παγκοσμίου φήμης καλλιτεχνών, όπως της Lady Gaga, της Katy Perry, του Jimi Hendrix, της Rihanna και πολλών άλλων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024