Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΤο μπαρ του Hard Rock Cafe Athens καλωσορίζει το αθηναϊκό κοινό
Εστίαση

Το μπαρ του Hard Rock Cafe Athens καλωσορίζει το αθηναϊκό κοινό

Στην οδό Αδριανού 52, στο Μοναστηράκι βρίσκεται το μπαρ του Hard Rock Cafe Athens. Live εμφανίσεις γνωστών και ανερχόμενων μουσικών και DJ sets είναι μερικές ακόμα από τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει το μπαρ του Hard Rock Cafe Athens στο κοινό του.

Το μπαρ του Hard Rock Cafe Athens άνοιξε τις πόρτες του στο αθηναϊκό κοινό και στους επισκέπτες της πόλης, έτοιμο να προσφέρει τις πιο Hard Rock εμπειρίες, rock ‘n’ roll μουσική και αυθεντικά Hard Rock cocktails με συνοδευτικά γευστικά πιάτα.


Μερικά από τα μουσικά memorabilia της εμβληματικής συλλογής του Hard Rock που κοσμούν το χώρο του μπαρ.

Στεγασμένο στον εμβληματικό χώρο στην Αδριανού 52, το μπαρ του Hard Rock Cafe Athens προσφέρει όλη την ημέρα, ροφήματα, χυμούς, ποτά και, κυρίως, τα μοναδικά βραβευμένα Hard Rock cocktails μεταξύ των οποίων Hurricanes, Μargaritas και μη αλκοολούχες προτάσεις (Alternative Rock), όλα σερβιρισμένα στα συλλεκτικά – αναμνηστικά ποτήρια του Hard Rock. Οι επισκέπτες έχουν ακόμα τη δυνατότητα να πάρουν μια “πρώτη γεύση” από τις γευστικές επιλογές του Hard Rock Cafe Athens μέσα από το “Bites menu”, έναν κατάλογο ειδικά διαμορφωμένο για το μπαρ και τους fans του Hard Rock. Το χειμώνα, το cafe θα διαθέτει το πλήρες θρυλικό Hard Rock menu.

Οι επισκέπτες του μπαρ του Hard Rock Cafe Athens θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν αυθεντική rock ‘n’ roll μουσική και να δουν από κοντά σημαντικά μουσικά memorabilia της εμβληματικής συλλογής του Hard Rock. Παράλληλα, το κοινό μπορεί να επισκεφτεί το Rock Shop, το εμβληματικό κατάστημα λιανικής πώλησης αξεσουάρ του Hard Rock Cafe.

Live εμφανίσεις γνωστών και ανερχόμενων μουσικών και DJ sets είναι μερικές ακόμα από τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει το μπαρ του Hard Rock Cafe Athens στο κοινό του.


Το προσωπικό του μπαρ μαζί με τον David Pellow, European Vice President, Hard Rock Cafe International, τον Stefano Pandin, European Director of Operations, Hard Rock Cafe International και την κα Κατερίνα Γκίνη, Sales & Marketing Manager, Hard Rock Cafe Athens.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024