Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέα λύση για τουριστικούς πράκτορες προωθεί η Amadeus

Νέα λύση για τουριστικούς πράκτορες προωθεί η Amadeus

Με σκοπό την ανίχνευση και την απαίτηση για προμήθειες από τις κρατήσεις ξενοδοχείων, η Amadeus δρομολόγησε ένα νέο εργαλείο για ταξιδιωτικούς πράκτορες. Το εργαλείο με ονομασία Amadeus Worldwide Commission Manager […]

Με σκοπό την ανίχνευση και την απαίτηση για προμήθειες από τις κρατήσεις ξενοδοχείων, η Amadeus δρομολόγησε ένα νέο εργαλείο για ταξιδιωτικούς πράκτορες. Το εργαλείο με ονομασία Amadeus Worldwide Commission Manager έχει δρομολογηθεί<...>για το Δεκέμβριο του 2006. Έπειτα από εντατική έρευνα, η Amadeus συνεργάστηκε με την Worldwide Payment Systems (WPS) για την ανάπτυξη του πρώτου και αποτελεσματικού εργαλείου για ανίχνευση προμηθειών. Το πρόγραμμα της Amadeus θα παρέχει στους ταξιδιωτικούς πράκτορες ένα ενιαίο σημείο πληροφόρησης, όπου θα ανιχνεύουν και θα διαχειρίζονται τις προμήθειες από τις κρατήσεις ξενοδοχείων. Το Worldwide Commission Manager θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους ταξιδιωτικούς πράκτορες καθώς και στα ξενοδοχεία που θα συνδέονται μέσω του συστήματος διανομής της Amadeus και θα επιτρέπει στους ταξιδιωτικούς πράκτορες να ανιχνεύουν και να απαιτούν προμήθειες όπου χρειάζεται.

Όπως αναφέρει σχετικά ο επικεφαλής του συστήματος διανομής ξενοδοχείων της Amadeus, κ. Pierre Matuchet, «Το Amadeus Worldwide Commission Manager αποτελεί μια καινοτομία για τον ξενοδοχειακό τομέα επειδή θα ενισχύει τον κύκλο πληρωμής προμηθειών δημιουργώντας εμπιστοσύνη για το σύστημα τόσο στους ταξιδιωτικούς πράκτορες όσο και στα ξενοδοχεία. Αυτό βοηθά στο άνοιγμα του GDS ως κανάλι πωλήσεων ακόμα περισσότερο για τα ξενοδοχεία και τα παρουσιάζει ακόμα πιο ελκυστικά στους ταξιδιωτικούς πράκτορες. Αυτοί με την σειρά τους θα νιώθουν ότι έχουν την ορατότητα και τον έλεγχο και θα μπορούν να κρίνουν ποια ξενοδοχεία είναι οι πιο αξιόπιστοι πελάτες. Η Amadeus έλαβε την απόφαση για την δρομολόγηση αυτού του εργαλείου καθώς πιστεύουμε ότι θα συμβάλει πραγματικά στην ανάπτυξη της βιομηχανίας».

Ο CEO της WPS, κ. Pedro Fernandez-Salvador δήλωσε χαρακτηριστικά «πάνω από 80.000 ταξιδιωτικοί πράκτορες συνδέονται με την Amadeus και κάνουν κρατήσεις σε πάνω από 70.000 ξενοδοχεία. Το νέο αυτό εργαλείο θα ωφελήσει αυτούς τους ταξιδιωτικούς πράκτορες καθώς και την βιομηχανία του τουρισμού συνολικά».

Το Amadeus Worldwide Commission Manager αποτελεί ένα από τέσσερα κλειδιά – πρωτοβουλίες της εταιρίας που θα αποτελέσουν οδηγό για τις κρατήσεις ξενοδοχείων από ταξιδιωτικούς πράκτορες:

  • Πληρωμή Προμήθειας – το γεγονός αυτό είναι καθοριστικής σημασίας για την πρωτοβουλία της Amadeus να δώσει ώθηση στις κρατήσεις ξενοδοχείων.
  • Περιεχόμενο – στους τελευταίους έξι μήνες, η Amadeus αύξησε τον αριθμό ξενοδοχείων στο σύστημα της κατά 17%. Είναι πλέον δυνατό να γίνουν κρατήσεις για πάνω από 70.000 ξενοδοχεία μέσω του συστήματος της Amadeus.
  • Τιμή – σχεδόν 80 brand ξενοδοχείων εισήχθησαν στο πρόγραμμα Best Available Rate (BAR) της Amadeus. Τα ξενοδοχεία εγγυώνται για παροχή των καλύτερων τιμών μέσω του συστήματος της Amadeus γεγονός το οποίο είναι σημαντικό για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες που αναζητούν τις καλύτερες υπηρεσίες για τους πελάτες τους.
  • Διασύνδεση του χρήστη – Η Amadeus αναπτύσσει το βέλτιστο διασυνδετικό κρίκο για κρατήσεις ξενοδοχείων.
Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024