Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠαρουσίαση της Ελλάδας και workshop στην τουριστική αγορά του Λιβάνου
Προώθηση προορισμού

Παρουσίαση της Ελλάδας και workshop στην τουριστική αγορά του Λιβάνου

Στην εκδήλωση με τίτλο 'Meet Destination Greece' θα παρουσιαστούν σε 20-30 περίπου τουριστικά γραφεία που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους οι δυνατότητες για ταξίδια στην Ελλάδα με έμφαση στον τουρισμό πολυτελείας και στα γαμήλια ταξίδια. Από την πλευρά της Ελλάδας θα παραβρεθούν περιοχές, ξενοδοχεία, και τουριστικά γραφεία εισερχόμενου τουρισμού.

Εδώ και αρκετά χρόνια η Travel Media Applications (ΤΜΑ), η εταιρεία που εκδίδει την γνωστή σε όλους ηλεκτρονική εφημερίδα “TravelDailyNews Greece & Cyprus” διοργανώνει πολύ επιτυχημένες εκδηλώσεις (συναντήσεις εργασίας – workshops) για προορισμούς.

Έτσι μετά από επίσκεψη και ενημέρωση για τη σπουδαιότητα των Λιβανέζων τουριστών οι οποίοι αγαπούν τη χώρα μας και την προτιμούν όχι μόνο για διακοπές, αλλά και για ταξίδια του μέλιτος και γαμήλιες εκδηλώσεις, θα πραγματοποιηθεί σε τουριστικά γραφεία της Βηρυτού παρουσίαση της Ελλάδας και των τουριστικών δυνατοτήτων της.

Η εκδήλωση θα έχει τίτλο “Meet Destination Greece”, όπου θα παρουσιαστούν σε 20-30 περίπου τουριστικά γραφεία που έχουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους οι δυνατότητες για ταξίδια στην Ελλάδα με έμφαση στον τουρισμό πολυτελείας και στα γαμήλια ταξίδια. Από την πλευρά της Ελλάδας θα παραβρεθούν περιοχές, ξενοδοχεία, και τουριστικά γραφεία εισερχόμενου τουρισμού.

“Η αγορά του Λιβάνου είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για την Ελλάδα και λόγω της θρησκείας αφού το 40% του Λιβανέζικου λαού είναι Χριστιανοί, αλλά και λόγω της αγάπης που έχουν για τα νησιά μας, τις παραλίες μας και, φυσικά, την Αθήνα. Οι Λιβανέζοι αγαπούν τα ψώνια και όταν ταξιδεύουν, ξοδεύουν αρκετά χρήματα. Θεωρούμε ότι είναι μεγάλη ευκαιρία για την Ελλάδα αυτή η παρουσίαση που θα προσφέρει αρκετή γνώση για το τουριστικό προϊόν της χώρας μας στα γραφεία εξερχόμενου τουρισμού, και παράλληλα θα τους δώσει την ευκαιρία να γνωρίσουν και νέους προορισμούς”, τόνισε η κα Βίκυ Καραντζαβέλου, γενική διευθύντρια της Travel Media Applications.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024