Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΠραγματοποιήθηκε η ολομέλεια του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων στα Χανιά
Περιφέρεια

Πραγματοποιήθηκε η ολομέλεια του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων στα Χανιά

Ο προέδρος του ΠΣΔΞ, μιλώντας για το 10ο Παγκρήτιo Forum Προώθησης των Κρητικών Προϊόντων στα Κρητικά ξενοδοχεία και στα Δίκτυα Διανομής, τόνισε τη σημαντικότητα της στήριξης από όλα τα μέλη του ΠΣΔΞ, της τοπικής παραγωγής και των τοπικών προϊόντων ως μέσο αναβάθμισης του ευρύτερου τουριστικού προϊόντος της Κρήτης, με παράλληλη στήριξη του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα και της οικονομίας του νησιού.

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ολομέλεια του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων (ΠΣΔΞ) την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022 στο ξενοδοχείο “Akali” στα Χανιά.

Αρχικά ο πρόεδρος κ. Γιώργος Σφακιανάκης καλωσόρισε και ευχαρίστησε τα μέλη και τους ομιλητές για την παρουσία τους. Στη συνέχεια Ο κ. Γιάννης Χαραλαμπάκης παρουσίασε την εταιρεία Hotel Tool Box, που έχει ως αποκλειστικό αντικείμενο την ανάπτυξη εφαρμογών για ξενοδοχεία και ειδικότερα στον τομέα της παροχής υπηρεσιών προς τους πελάτες και την οργάνωση των εσωτερικών λειτουργιών του ξενοδοχείου.

Ο κ. Κυριάκος Κώτσογλου, εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Κρήτης, μίλησε για την εξέλιξη της τουριστικής σεζόν, για την άριστη συνεργασία και τις κοινές δράσεις της Περιφέρειας Κρήτης με τον ΠΣΔΞ, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην “1η Παγκρήτια Ημέρα Καριέρας στα Ξενοδοχεία της Κρήτης”, που συνδιοργανώνεται από κοινού και αναμένεται ως θεσμός να συνεισφέρει σημαντικά στη στελέχωση των ξενοδοχειακών μονάδων της Κρήτης, προσφέροντας παράλληλα στην τοπική κοινωνία, πολύ σημαντικό αριθμό θέσεων εργασίας.

Ο κ. Ανδρέας Αυγουστινάκης, εκπρόσωπος της Ving Group, ενημέρωσε για την πορεία της σκανδιναβικής αγοράς και τους προγραμματισμούς πτήσεων στην Κρήτη. Από την πλευρά του, το ίδιο έκανε και κ. Νικόλαος Χριστουλάκης, εκπρόσωπος της εταιρείας Apollo.

Ο κ. Εμμανουήλ Μαρινάκης, Contract Manager της Webbeds, πραγματοποίησε παρουσίαση της εταιρείας και μίλησε για τις εξελίξεις των κρατήσεων, ενώ η κα Μαρία Νταγλέρη ενημέρωσε για την απασχολησιμότητα μέσω του προγράμματος “Helios” του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, ένα πρόγραμμα που στοχεύει στην ένταξη των αναγνωρισμένων προσφύγων στην ελληνική κοινωνία.

Ακολούθησε αναλυτική ενημέρωση από τον προέδρο του ΠΣΔΞ για την 1η Παγκρήτια ημέρα καριέρας στις ξενοδοχειακές μονάδες της Κρήτης, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο “Akali” στα Χανιά και το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022 στο ξενοδοχείο “Atlantis” στο Ηράκλειο. Επίσης, ενημέρωσε για τη διοργάνωση στις 19 Μαρτίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, του 10ου Παγκρήτιoυ Forum Προώθησης των Κρητικών Προϊόντων στα Κρητικά ξενοδοχεία και στα Δίκτυα Διανομής και τόνισε τη σημαντικότητα της στήριξης από όλα τα μέλη του ΠΣΔΞ, της τοπικής παραγωγής και των τοπικών προϊόντων ως μέσο αναβάθμισης του ευρύτερου τουριστικού προϊόντος της Κρήτης, με παράλληλη στήριξη του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα και της οικονομίας του νησιού.

Ακολούθησε ενημέρωση των μελών από τους επικεφαλείς επιτροπών για την πορεία του έργου τους, με ιδιαίτερη αναφορά από τον κ. Μανούσο Ψαρουδάκη για την εξέλιξη του επιμορφωτικού έργου του Συλλόγου και από τον κ. Γιώργο Παπουτσάκη για την ανανέωση και ανάπτυξη της οστοσελίδας του Συλλόγου και την δημιουργία ειδικής ψηφιακής πλατφόρμας εξεύρεσης εργασίας.

Στο τέλος έγινε συζήτηση και ενημέρωση των μελών για διάφορα επίκαιρα θέματα συλλογικού ενδιαφέροντος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024