Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑρχές Ιουνίου το workshop του γερμανικού περιοδικού τουρισμού FVW στη Ρόδο

Αρχές Ιουνίου το workshop του γερμανικού περιοδικού τουρισμού FVW στη Ρόδο

Αρχές Ιουνίου και συγκεκριμένα από τις 3 έως και τις 5 Ιουνίου, πραγματοποιείται στη Ρόδο το workshop του γερμανικού περιοδικού τουρισμού FVW(`FVW workshop Rhodes 2005`), στο οποίο θα συμμετέχουν 36 […]

Αρχές Ιουνίου και συγκεκριμένα από τις 3 έως και τις 5 Ιουνίου, πραγματοποιείται στη Ρόδο το workshop του γερμανικού περιοδικού τουρισμού FVW<...>(`FVW workshop Rhodes 2005`), στο οποίο θα συμμετέχουν 36 tour operators, travel agents, retailers, δημοσιογράφοι και συντάκτες του περιοδικού.

Οργανωτής είναι η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δωδεκανήσου με τον ΠΡΟΤΟΥΡ και συμμετέχουν ενεργά οι τοπικοί φορείς: Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων, ΤΕΔΚ, ΕΟΤ Δωδεκανήσου, Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, `Ένωση Ξεναγών, ΔΕΤΑΠ, Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων και ΣΚΩΛ.

Η εκδήλωση στηρίζεται από το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, τον ΕΟΤ και το Υπουργείο Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής με την παρουσία των Υπουργών, του Προέδρου και του Γ. Γραμματέα του ΕΟΤ. Το κλείσιμο της εκδήλωσης με τις προτάσεις και στρατηγικές θα απευθύνει στους συμμετέχοντες ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δ. Αβραμόπουλος και θα είναι ομιλητής ο Υπουργός Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Α. Παυλίδης.

Στο workshop θα συζητηθούν θέματα και προτάσεις που αφορούν στον προορισμό και στην ανταγωνιστική του θέση στη Γερμανική αγορά, με σκοπό την ανάκαμψη και βελτίωση των πωλήσεων με σύγχρονες προσεγγίσεις, με τη συνεργασία των Τ.Ο. και των retailers. Μέσα από τις εργασίες θα προκύψει επανατοποθέτηση του προορισμού με προσπάθεια χάραξης συγκεκριμένης στρατηγικής και καλλιέργεια θετικής στάσης. Το θετικό κλίμα και η επιπλέον αναγνωρισιμότητα θα στηρίξουν την αντίστοιχη προσπάθεια και διαφημιστική δράση του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι η ξεχωριστή πρωτοβουλία `FVW workshop – Rhodes 2005`, συμβάλλει στην ανάπτυξη του τόπου και των Ελληνικών τουριστικών προορισμών γενικότερα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024