Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΕνίσχυση τουριστικής συνεργασίας εξετάζουν Ντουμπάι και Ρωσία

Ενίσχυση τουριστικής συνεργασίας εξετάζουν Ντουμπάι και Ρωσία

Συνάντηση με τον Γενικό Πρόξενο της Ρωσίας στο Ντουμπάι και στα Βόρεια Εμιράτα, κ. Sergey Krasnogor, πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή ο Γενικός Διευθυντής του Τμήματος Τουρισμού και Εμπορίουτου Ντουμπάι (DTCM), […]

Συνάντηση με τον Γενικό Πρόξενο της Ρωσίας στο Ντουμπάι και στα Βόρεια Εμιράτα, κ. Sergey Krasnogor, πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή ο Γενικός Διευθυντής του Τμήματος Τουρισμού και Εμπορίου<...>του Ντουμπάι (DTCM), κ. Khalid A bin Sulayem, στα κεντρικά γραφεία του DTCM, όπου και αναθεώρησαν τις διμερείς σχέσεις των δύο χωρών, εξετάζοντας ειδικότερα τρόπους ενίσχυσης της συνεργασίας τους στους τομείς του τουρισμού και του εμπορίου.

Και οι δύο εξέφρασαν την επιθυμία να ενισχυθεί η συνεργασία μεταξύ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και της Ρωσίας γενικά, αλλά και μεταξύ του Ντουμπάι και της Ρωσίας ειδικότερα. Ο κ. bin Sulayem παρουσίασε τα φιλόδοξα σχέδια ανάπτυξης του Εμιράτου, αλλά και τις πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης του Ντουμπάι εν γένει.

Σημειώνεται πως η Ρωσία αποτελεί μια σημαντική τουριστική αγορά για το Ντουμπάι, με τον αριθμό Ρώσων επισκεπτών να αυξάνονται όλο και περισσότερο χρόνο με το χρόνο. Όπως εξήγησε ο κ. Sergey, “οι Ρώσοι tour operators προωθούν το Ντουμπάι ως αποτέλεσμα της επιθετικής πολιτικής marketing που ασκεί το τμήμα Τουρισμού και Εμπορίου του Ντουμπάι (DTCM)”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024