Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠροβολή των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας στα Ιαπωνικά ΜΜΕ

Προβολή των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας στα Ιαπωνικά ΜΜΕ

Αμείωτο συνεχίζεται το ενδιαφέρον επίσκεψης και παρουσίασης της χώρας μας, των Ιαπωνικών MME, ύστερα από την συνεργασία ΕΟΤ & Αθήνας 2004, με επίκεντρο πάντα τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τον τουρισμό […]

Αμείωτο συνεχίζεται το ενδιαφέρον επίσκεψης και παρουσίασης της χώρας μας, των Ιαπωνικών MME, ύστερα από<...> την συνεργασία ΕΟΤ & Αθήνας 2004, με επίκεντρο πάντα τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τον τουρισμό μας.

Το ιδιαίτερα δημοφιλές πρόγραμμα του τηλεοπτικού καναλιού TBS, “Fountain of Trivia~Wonderful Useless Knowledge”, το οποίο αναφέρεται σε διάφορα όχι τόσο γνωστά θέματα, αλλά τελικά ενδιαφέροντα για τη ζωή μας, θα παρουσιάσει, τον Αύγουστο, τη Θεσσαλονίκη και την Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία και θα έχει, επίσης, σε ζωντανή αναμετάδοση τη ζωή της Αθήνας και την Λαμπαδηδρομία, στο πρόγραμμα Mezamashi TV.

Η “ζωντάνια” της Αθήνας και η νεαρά Ελληνίδα, συγκεντρώνει, επίσης, το ενδιαφέρον του προγράμματος “Nakai Masahiro no Kinyoobi no Sumatachi-e”, του τηλεοπτικού καναλιού TBS, παρουσίασης τέλη Αυγούστου.

Η Ιαπωνική υπηρεσία ειδήσεων Kyodo News, ήδη προετοιμάζει μια ταινία για την Αθήνα και τους Αθηναίους, η οποία θα παρουσιασθεί σε διάφορα τοπικά τηλεοπτικά προγράμματα της Ιαπωνίας, κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών μας αγώνων.

Παράλληλα, κυκλοφόρησε το τεύχος Αυγούστου, του περιοδικού “Vacation “, με όμορφη ολοσέλιδη αρθρογραφία, για την Ελληνική γαστρονομία & τον τουρισμό μας, με τίτλο “Delicious food from Greece”, συνεργασίας Ελληνο-Iαπωνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και ΕΟΤ.

Τέλος, ο ΕΟΤ, προέβη ήδη, στην παρουσίαση και προώθηση των τουριστικών προγραμμάτων της Ελλάδας, μετά την Ολυμπιακή περίοδο, σε σεμινάριο που διοργάνωσε στο Τόκυο, ο ταξιδιωτικός επιχειρηματικός όμιλος Jtb, για την ενημέρωση των πολυάριθμων στελεχών πωλήσεων του Jtb East Japan.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024