Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΕκδήλωση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ιαπωνία

Εκδήλωση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ιαπωνία

Εκδήλωση, για την επιτυχία των Ολυμπιακών Αγώνων και την προώθηση των τουριστικών μας προγραμμάτων μετά από την ολυμπιακή περίοδο, πραγματοποίησε, χθες ο ΕΟΤ, στο ξενοδοχείο Dai-ichi στο Τόκυο, προβάλλοντας συγχρόνως […]

Εκδήλωση, για την επιτυχία των Ολυμπιακών Αγώνων και την προώθηση των τουριστικών μας προγραμμάτων μετά από την ολυμπιακή περίοδο, πραγματοποίησε<...>, χθες ο ΕΟΤ, στο ξενοδοχείο Dai-ichi στο Τόκυο, προβάλλοντας συγχρόνως και την Ελληνική γαστρονομία, για τα στελέχη των ταξιδιωτικών επιχειρηματικών ομίλων της Ιαπωνίας, δημοσιογράφους, αεροπορικές εταιρείες και λοιπές προσωπικότητες του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα της Ιαπωνίας.

Την εκδήλωσή τίμησε ο Πρέσβης της Ελλάδας, στην Ιαπωνία, κ. Κ. Ροδουσάκης, ο οποίος στην ομιλία του, αναφέρθηκε στην επιτυχημένη προβολή και ενδιαφέρον των Ιαπωνικών ΜΜΕ, για τους Αγώνες, τη συνεργασία της επαγγελματικής ταξιδιωτικής αγοράς, τα θετικά αποτελέσματα για τον τουρισμό μας και την Ολυμπιακή προετοιμασία της Ελλάδας, ευχόμενος συγχρόνως κάθε επιτυχία στους Ιάπωνες αθλητές.

Όμορφα αντιπροσωπευτικά ελληνικά δώρα, κέρδισαν, κατόπιν κλήρωσης, πολλοί από τους τυχερούς καλεσμένους, με κορυφαία δύο δώρα, μία κομψή θήκη, έξι ασημένιων νομισμάτων των Ολυμπιακών Αγώνων και ένα ταξίδι στην Ελλάδα, φιλοξενίας ΕΟΤ, για την γνωριμία του υπερτυχερού, με το Ελληνικό τουριστικό προϊόν, της μετά ολυμπιακής περιόδου.

Παράλληλα, συνεχίζεται και πάλι αυτή την εποχή η αρθρογραφία και η παρουσίαση της χώρας μας, στην Ιαπωνία, με τη συνεργασία του ΕΟΤ.

Το περιοδικό Sunday Mainichi, που εκδίδει η εφημερίδα The Mainichi Newspaper, θα παρουσιάσει την Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Ηράκλειο και Πάτρα, στα τεύχη του, μηνός Αυγούστου, κάθε κυκλοφορίας 200.000 αντιτύπων, ενώ, επίσης, η εφημερίδα, Sankei, είχε ήδη σειρά αρθρογραφίας, για την Ολυμπιάδα, σε διάφορες πρωινές και βραδινές εκδόσεις, τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Tokyo FM, σε ειδική εκπομπή, συνέντευξη του Γραφείου ΕΟΤ, παρουσίασε, τα τουριστικά αξιοθέατα, της Ελλάδας, την υγιεινή διατροφή, τη θαλασσοθεραπεία και τις δυνατότητες για ψώνια.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024