Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΕπαφές της Ό. Κεφαλογιάννη με Thomas Cook και TUI στο Λονδίνο
Τουριστική πολιτική

Επαφές της Ό. Κεφαλογιάννη με Thomas Cook και TUI στο Λονδίνο

H υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, θα έχει συναντήσεις με τους κ.κ. Andrew Cook και Johan Lundgren, υψηλόβαθμα στελέχη της Thomas Cook και TUI αντιστοίχως, στα πλαίσια της διεθνούς τουριστικής έκθεσης World Travel Market στο Λονδίνο.

H υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη αναχώρησε χθες για το Λονδίνο, όπου θα επισκεφθεί τη διεθνή τουριστική έκθεση World Travel Market.

Η κα Κεφαλογιάννη στο πλαίσιο της επίσκεψης  και των προσπαθειών που καταβάλλονται για την περαιτέρω ενίσχυση της βρετανικής τουριστικής αγοράς, θα έχει συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη και εκπροσώπους μεγάλων ταξιδιωτικών Οργανισμών.

Στο πλαίσιο αυτό θα έχει συναντήσεις με τους κ.κ. Andrew Cook και Johan Lundgren, υψηλόβαθμα στελέχη της Thomas Cook και TUI, αντιστοίχως, ενώ επίσης έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με την υπουργό Αθλητισμού, Τουρισμού και Ισότητας κα Helen Grand και τον υφυπουργό Εξωτερικών κ. Mark Simmonds.

Η κα Κεφαλλογιάννη θα αναφερθεί στους άξονες και τους στόχους της εθνικής στρατηγικής για την περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού και στη μεγάλη σημασία που αποδίδεται στη βρετανική τουριστική αγορά. Έμφαση θα δώσει στα μέτρα και τις πολιτικές για την ανάπτυξη των θεματικών ενοτήτων και τον εμπλουτισμό του επιπέδου των προσφερομένων υπηρεσιών, για την αναβάθμιση της ποιότητας στον τουρισμό και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τον ελληνικό τουρισμό.

Η υπουργός θα αναφερθεί στο νέο θεσμικό πλαίσιο για τον ελληνικό τουρισμό και στην έμφαση που δόθηκε για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και τη διευκόλυνση των επενδύσεων.

Ιδιαίτερη αναφορά σκοπεύει να κάνει στα σχέδια για την ανάδειξη νέων τουριστικών περιοχών και στις στοχευμένες παρεμβάσεις για την τουριστική προβολή και την προσέλκυση Βρετανών τουριστών στη χώρα μας.

Στις δράσεις και τις ενέργειες για την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού, θα αναφερθεί η υπουργός Τουρισμού σε σειρά συνεντεύξεων που έχουν προγραμματιστεί με μεγάλα διεθνή και βρετανικά ΜΜΕ, μεταξύ των οποίων με το CNBC, το CNN, το Sky News, το Bloomberg και τους Financial Times.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024