Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚαλογερόπουλος και Ριζάς οι επιλογές Αβραμόπουλου για το υπουργείο Υγείας

Καλογερόπουλος και Ριζάς οι επιλογές Αβραμόπουλου για το υπουργείο Υγείας

Ο ανασχηματισμός μπορεί να έγινε πριν από 20 περίπου μέρες, ωστόσο, οι αλλαγές που επιφέρει στα διοικητικά στελέχη δημοσίων οργανισμών είναι πολλαπλές. Έτσι ο μέχρι πρότινοςπρόεδρος του ΕΟΤ και στενός […]

Ο ανασχηματισμός μπορεί να έγινε πριν από 20 περίπου μέρες, ωστόσο, οι αλλαγές που επιφέρει στα διοικητικά στελέχη δημοσίων οργανισμών είναι πολλαπλές. Έτσι ο μέχρι πρότινος<…>πρόεδρος του ΕΟΤ και στενός συνεργάτης του κ. Δημ. Αβραμόπουλου, κ. Αριστείδης Καλογερόπουλος-Στράτης τοποθετήθηκε στη θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Επίσης, ο τέως γενικός διευθυντής του γενικού λογιστηρίου του κράτους και τέως γενικός γραμματέας του υπουργείου τουριστικής ανάπτυξης κ. Βασίλης Ριζάς, αναλαμβάνει γενικός γραμματέας πρόνοιας και κοινωνικής αλληλεγγύης.

Ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, έκανε δεκτές τις παραιτήσεις των απελθόντων γενικών γραμματέων κ. Πασχάλη Μπουχώρη και της κ. Γιάννας Δεσποτοπούλου, τους ευχαρίστησε για το έργο τους και για τη συνεισφορά τους στην υλοποίηση του κυβερνητικού προγράμματος.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024