Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΠροβολή της Κρήτης στην έκθεση Summer Holidays Expo
Νομαρχία Ηρακλείου

Προβολή της Κρήτης στην έκθεση Summer Holidays Expo

Στη Θεσσαλονίκη “ταξιδεύει” η Κρήτη, με επικεφαλής τη Νομαρχία Ηρακλείου για την τουριστική προβολή του νησιού και την προώθηση των τοπικών προϊόντων, τόσο στην εγχώρια, όσο και στη διεθνή αγορά. […]

Στη Θεσσαλονίκη “ταξιδεύει” η Κρήτη, με επικεφαλής τη Νομαρχία Ηρακλείου για την τουριστική προβολή<...> του νησιού και την προώθηση των τοπικών προϊόντων, τόσο στην εγχώρια, όσο και στη διεθνή αγορά. Η Κρήτη συμμετέχει στην έκθεση καλοκαιρινών διακοπών Summer Holidays Expo, με κοινό περίπτερο 50 τ.μ των τεσσάρων νομαρχιών. Στόχος είναι η προβολή του νησιού ως ενιαίου τουριστικού προορισμού, γεγονός που καθιστά το τουριστικό μας προϊόν περισσότερο ανταγωνιστικό. Η έκθεση διοργανώνεται για τρίτη φορά στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και φέτος πραγματοποιείται από τις 28 έως τις 31 Μαΐου.

Στα εγκαίνια της έκθεσης βρίσκεται σήμερα, Πέμπτη 28 Μαΐου η νομάρχης Ηρακλείου κ. Βαγγελιώ Σχοιναράκη – Ηλιάκη, προκειμένου να στηρίξει τις δράσεις για την προβολή του νησιού. Η Νομαρχία Ηρακλείου έχει την εποπτεία της κρητικής συμμετοχής.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων στο κρητικό περίπτερο θα πραγματοποιηθεί μουσικοχορευτικό δρώμενο από το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου Κρητών Φοιτητών Θεσσαλονίκης με τη συνοδεία ζωντανής κρητικής μουσικής. Πλούσια θα είναι και τα παραδοσιακά εδέσματα που θα βρίσκονται εκεί, όπως ξεροτήγανα, καλιτσούνια, τυρί, παξιμάδι και ρακί, προκειμένου να μυήσουν τους επισκέπτες του περιπτέρου στη γευστική κρητική κουζίνα και τα ξεχωριστά τοπικά προϊόντα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024