Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΣυμπόσιο από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων – Ζαχαροπλαστών Βορείου Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη
Γαστρονομία

Συμπόσιο από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων – Ζαχαροπλαστών Βορείου Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη

Στα πλαίσια του Ετήσιου Συμποσίου της Λέσχης Αρχιμαγείρων – Ζαχαροπλαστών Βορείου Ελλάδος θα γίνει παρουσίαση των νέων μελών της.

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων – Ζαχαροπλαστών Βορείου Ελλάδος ανακοινώνει την πραγματοποίηση του Ετήσιου Συμποσίου της, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013 (ώρα aperitif 19:30 και ώρα έναρξης τελετής 21:00), στο Hyatt Regency Θεσσαλονίκης, στην αίθουσα Grand Ballroom, όπου τα μέλη της θα αλλάξουν τις ευχές για το Νέο Έτος 2013.

Στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση των νέων μελών της Λέσχης. Θα συμμετέχουν τα μέλη, οι φίλοι και συνεργάτες της Λέσχης, όπως έμποροι, εταιρείες τροφίμων και ποτών, διευθυντές ξενοδοχείων, εκπρόσωποι από τον ευρύτερο γαστρονομικό χώρο, βουλευτές και υπουργοί που εκλέγονται στη συγκεκριμένη περιφέρεια.  

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων – Ζαχαροπλαστών Βορείου Ελλάδος -μη κερδοσκοπικού και συνδικαλιστικού χαρακτήρα – καλύπτει της ανάγκες λειτουργίας της με τις συνδρομές των μελών της. Στόχος και σκοπός της είναι η αναβίωση και διάδοση των γαστρονομικών παραδόσεων του τόπου, καθώς και η συμβολή και συνδρομή της στην ποιοτική αναβάθμιση των παρεχομένων  υπηρεσιών του ελληνικού τουρισμού.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024