Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣε νέες παραιτήσεις οδήγησε η νέα σύνθεση του Δ.Σ. του HATTA
Σοβαρές αναταράξεις στον HATTA

Σε νέες παραιτήσεις οδήγησε η νέα σύνθεση του Δ.Σ. του HATTA

Σε αναγκαστική εκλογή νέου Προεδρείου οδηγήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του HATTA μετά από την παραίτηση των κ.κ. Γιάννη Ευαγγέλου, Νίκου Παπαλέξη και Στάθη Σκρέτα από τις θέσεις του προέδρου, γενικού γραμματέα και αντιπροέδρου αντίστοιχα. Όμως, σχεδόν παράλληλα…

Σε αναγκαστική εκλογή νέου Προεδρείου οδηγήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του HATTA μετά από την παραίτηση των κ.κ. Γιάννη Ευαγγέλου, Νίκου Παπαλέξη και Στάθη Σκρέτα από τις θέσεις του προέδρου<...>, γενικού γραμματέα και αντιπροέδρου αντίστοιχα. Όμως, σχεδόν παράλληλα, η εκλογή αυτή οδήγησε σε οριστική παραίτηση από το Δ.Σ. του Συνδέσμου πέντε ιστορικών μελών.

Συγκεκριμένα, η νέα σύνθεση του Δ.Σ. διαμορφώθηκε για λίγες ώρες ως εξής:

Πρόεδρος: Αργυρώ Φίλη, Πάρος
Αντιπρόεδροι: Μάκης Ιωακειμίδης, Αθήνα, Σταύρος Μπουζάνης, Αθήνα, Γιάννης Παπαδάκης, Ηράκλειο
Γεν. Γραμματέας: Μάριος Καμμένος, Βόλος
Ταμίας: Γιώργος Λουμίτης, Πάτρα
Γεν. Έφορος: Βασίλης Κοντός, Κέρκυρα
Μέλη: Κλωντ Αρκούρ, Αθήνα, Μιχάλης Ζορπίδης, Θεσσαλονίκη, Γιάννης Ευαγγέλου, Αθήνα, Νίκος Παπαλέξης, Πάτρα, Στάθης Σκρέτας, Αθήνα, Σίμος Παπαηλίας, Ιωάννινα, Βασιλική Σκάγια, Θεσσαλονίκη, Λύσσανδρος Τσιλίδης, Αθήνα.

Την επόμενη στιγμή οι Γιάννης Ευαγγέλου, Νίκος Παπαλέξης, Στάθης Σκρέτας, Μιχάλης Ζορπίδης, και Κλωντ Αρκούρ δήλωσαν εγγράφως την παραίτησή τους, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την ένστασή τους γιατί –όπως αναφέρουν στην επιστολή τους- “ολίγα, αλλά συγκεκριμένα επίσης μέλη του Δ.Σ. μεθοδεύουν παρασκηνιακά τον αποκλεισμό έμπειρων και καταξιωμένων συναδέλφων από τη διοίκηση του Συνδέσμου”.

“Ως αποτέλεσμα” συνεχίζουν οι παραιτηθέντες στην επιστολή τους “προέκυψε νέο προεδρείο με νέους κατά πλειοψηφία (θεμιτό μέχρι κάποιου βαθμού) συναδέλφους, άπειρους και ανώριμους σε συνδικαλιστικά και κλαδικά θέματα, θέτοντας σε κίνδυνο την διευθέτηση σοβαρών θεμάτων του κλάδου”.

“Με την παραίτησή μας αυτή προσκαλούμε τα μέλη του HATTA να ανησυχήσουν και να ενεργοποιηθούν” επισημαίνουν οι πέντε και καταλήγουν με την προτροπή “οι νέοι συνάδελφοι στο προεδρείο του Συνδέσμου να αναλογισθούν τις ευθύνες τους και να πράξουν αυτό που πρέπει, ώστε να αποκτήσει ο HATTA μία ικανή, απελευθερωμένη από υστεροβουλίες, παρασκήνια και μικροκομματισμούς, Διοίκηση”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024