Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο Φόρουμ Εναλλακτικού Τουρισμού στο Δασικό χωριό Παγγαίου

Το Φόρουμ Εναλλακτικού Τουρισμού στο Δασικό χωριό Παγγαίου

Το Φόρουμ Εναλλακτικού Τουρισμού “Griechenland Alternativ Forum” είναι ένα δίκτυο ιδιωτών, συλλόγων και κρατικών φορέων που αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα προβολής των ειδικών-εναλλακτικών μορφών τουρισμού της χώρας μας στη Γερμανία. Με […]

Το Φόρουμ Εναλλακτικού Τουρισμού “Griechenland Alternativ Forum” είναι ένα δίκτυο ιδιωτών, συλλόγων και κρατικών φορέων που αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα προβολής των ειδικών-εναλλακτικών μορφών τουρισμού της χώρας μας στη Γερμανία. Με τα μηνύματα “Γνωρίστε μια άλλη Ελλάδα” και “Σε επαφή με τη φύση, τους ανθρώπους και τον πολιτισμό” η επιτροπή του φόρουμ διοργανώνει εκδηλώσεις σε κεντρικές πόλεις της Γερμανίας που αποσκοπούν στην ενίσχυση συνεργασιών και στην δικτύωση ελληνικών επιχειρήσεων εναλλακτικού τουρισμού με σημαντικούς παράγοντες της γερμανικής ταξιδιωτικής βιομηχανίας. Η συμμετοχή στο Φόρουμ Εναλλακτικού Τουρισμού που θα γίνει στο στο Δασικό Χωριό Παγγαίου στις 6 Απριλίου 2019 είναι ελεύθερη και απευθύνεται σε κρατικούς φορείς, συλλόγους και επαγγελματίες τουριστικών επιχειρήσεων που διατίθενται να συμβάλουν στην συλλογική προσπάθεια τουριστικής ανάπτυξης τις ευρύτερης περιοχή του Παγγαίου.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024