Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Deutsche Lufthansa νέος GSA για την Austrian Airlines στην Ελλάδα
Διακοπή συνεργασίας με την Goldair από 1ης Ιανουαρίου 2011

Η Deutsche Lufthansa νέος GSA για την Austrian Airlines στην Ελλάδα

Η Austrian Airlines αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία της με τη Γενική Αντιπρόσωπο Πωλήσεων (GSA) στην Ελλάδα την εταιρεία Goldair: Από 1ης Ιανουαρίου 2011, η Deutsche Lufthansa θα ενεργεί ως […]

Η Austrian Airlines αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία της με τη Γενική Αντιπρόσωπο Πωλήσεων (GSA) στην Ελλάδα την εταιρεία Goldair: Από 1ης<…> Ιανουαρίου 2011, η Deutsche Lufthansa θα ενεργεί ως GSA της Austrian Airlines. Εμπιστευόμενη τη Γενική Αντιπροσωπεία Πωλήσεων στη Deutsche Lufthansa, η Austrian Airlines θα επωφεληθεί από την εξειδικευμένη εμπειρία της Lufthansa και την προοπτική βελτίωσης των πωλήσεων της στην Ελλάδα.

Ο νέος γενικός αντιπρόσωπος Πωλήσεων θα διαχειρίζεται για λογαριασμό της Austrian Airlines το πελατολόγιο των ταξιδιωτικών πρακτόρων καθώς και τους εταιρικούς πελάτες. Γενικός Αντιπρόσωπος Πωλήσεων (GSA) είναι ο εκπρόσωπος πωλήσεων της αεροπορικής εταιρίας για μια συγκεκριμένη χώρα ή ευρύτερη περιφέρεια. Ο Γενικός Αντιπρόσωπος Πωλήσεων της Austrian Airlines στην Ελλάδα είναι υπεύθυνος για τις πωλήσεις όλων των προϊόντων της εταιρείας στην Ελλάδα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024