Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Ryanair αρνείται ισχυρισμούς για παράνομες εργασιακές πρακτικές
120 Γάλλοι εργαζόμενοι ήταν δηλωμένοι στην Ιρλανδία

Η Ryanair αρνείται ισχυρισμούς για παράνομες εργασιακές πρακτικές

Η Ryanair απέρριψε ισχυρισμούς που διατυπώνονται τόσο στη γαλλική εφημερίδα Le Figaro όσο και αλλού αυτήν την εβδομάδα ότι έχει κατηγορηθεί από Γάλλους εισαγγελείς για παράνομες πρακτικές εργασίας. Όπως αναφέρει […]

Η Ryanair απέρριψε ισχυρισμούς που διατυπώνονται τόσο στη γαλλική εφημερίδα Le Figaro όσο και αλλού αυτήν την εβδομάδα ότι έχει κατηγορηθεί από Γάλλους<...> εισαγγελείς για παράνομες πρακτικές εργασίας.

Όπως αναφέρει ο Τύπος, η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους αντιμετωπίζει ποινική δίωξη, μετά την δήλωση 120 εργαζομένων της στη Μασσαλία ως εργαζόμενων στην Ιρλανδία – ως εκ τούτου η φορολογική τους δήλωση, η κοινωνική τους ασφάλιση και οι συντάξεις των πληρωμών τους γίνονται εκεί.

Οι αναφορές λένε ότι τα συνδικάτα έχουν υποβάλει ενστάσεις κατά της αεροπορικής εταιρείας, λέγοντας ότι οι εργαζόμενοι που ζουν στη Γαλλία θα πρέπει να δηλωθούν στη Γαλλία.

Το θέμα ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο, αλλά η εταιρεία δήλωσε ότι στο πλαίσιο των Κανονισμών των Εργαζομένων στις Μεταφορές της ΕΕ, είχε κάθε δικαίωμα να εγγράψει Γάλλους εργαζόμενους στην Ιρλανδία, καθώς εργάζονταν σε ιρλανδικά αεροπλάνα, τα οποία θεωρούνται ως ιρλανδικό έδαφος.

Εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας δήλωσε: “Η Ryanair δεν έχει λάβει τίποτα από τις γαλλικές αρχές και κατά συνέπεια δεν είναι σε θέση να σχολιάσει τους ισχυρισμούς αυτούς”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024