Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΔυναμική παρουσία του Δήμου Ιητών στη διεθνή έκθεση WTM 2020 Virtual

Δυναμική παρουσία του Δήμου Ιητών στη διεθνή έκθεση WTM 2020 Virtual

Με πολλές παραγωγικές επαφές με εκπροσώπους της διεθνούς ταξιδιωτικής βιομηχανίας ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Δήμου Ιητών στην Virtual WTM 2020. Πραγματοποιήθηκε σημαντικός αριθμός συναντήσεων με τουριστικούς πράκτορες από αγορές και […]

Με πολλές παραγωγικές επαφές με εκπροσώπους της διεθνούς ταξιδιωτικής βιομηχανίας ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Δήμου Ιητών στην Virtual WTM 2020. Πραγματοποιήθηκε σημαντικός αριθμός συναντήσεων με τουριστικούς πράκτορες από αγορές και πέραν της βρετανικής, όπως Αυστραλία, ΗΠΑ και Βραζιλία, bloggers με εκατοντάδες χιλιάδες φίλους όπως η εμβληματική Huffington Post, δημοσιογράφους που συνεργάζονται με μερικά από τα δημοφιλέστερα ΜΜΕ διεθνώς (εφημερίδες Independent, Evening Standard και Metro.co.uk) που διαθέτουν εκατομμύρια αναγνώστες, άλλα δημοφιλή βρετανικά ΜΜΕ όπως το BBC Radio, καθώς και τηλεοπτικά δίκτυα. Το προφίλ του προορισμού στη διαδικτυακή έκθεση είχε εμπλουτιστεί κατάλληλα με εικόνες, βίντεο και περιγραφές και ήταν προσβάσιμο στους επιλεγμένους επισκέπτες την έκθεσης για πάνω από μισό μήνα. Τον προορισμό εκπροσώπησε στην εικονική έκθεση το μέλος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Ιητών και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πλούτωνας Κοριτσιάδης, ενώ την οργάνωση της συμμετοχής ανέλαβε ο Δήμος με τη βοήθεια της εταιρίας τουριστικών συμβούλων του.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024