Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ Πιερία στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Βελιγραδίου

Η Πιερία στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Βελιγραδίου

Η Ομοσπονδία Δωματίων και Διαμερισμάτων Πιερίας – Ημαθίας- Πέλλας (Ο.Ε.Δ.Δ.Π.Η.Π.) παραβρέθηκε στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Βελιγραδίου (18-21/2) με την παρουσία του πρόεδρου της, κ. Γρηγόρη Βεΐδαμενίδη και του γραμματέα, κ. […]

Η Ομοσπονδία Δωματίων και Διαμερισμάτων Πιερίας – Ημαθίας- Πέλλας (Ο.Ε.Δ.Δ.Π.Η.Π.) παραβρέθηκε στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Βελιγραδίου (18-21/2) με την παρουσία του πρόεδρου της, κ. Γρηγόρη Βεΐδαμενίδη και του γραμματέα, κ. Ιωάννη Χαρίση. Στο περίπτερο του Επιμελητήριο Πιερίας και στο σταντ του ΠΟΤΑΠ και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, παραβρέθηκε επίσης ο Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Δωματίων Παραλίας -μέλος της Ομοσπονδίας-, δια της κας Βάσω Φουντούκας, η Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας, η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας, η Ένωση Κάμπινγκ Πιερίας, πλήθος τουριστικών γραφείων και επιχειρηματίες-μέλη των παραπάνω φορέων. Η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη όπως επίσης και το ενδιαφέρον για την περιοχή, διανεμήθηκε διαφημιστικό υλικό των φορέων που προβάλουν την περιοχή μας, ως ένα ελκυστικό τόπο διακοπών, με πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα. Ο κ. Βεΐδαμενίδης παραβρέθηκε την Παρασκευή 19 φεβρουαρίου σε παράλληλες εκδηλώσεις που έγιναν στα πλαίσια της έκθεσης στο Hotel Metropol, με στόχο την παρουσίαση της Κεντρικής Μακεδονίας στα σερβικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης από τον περιφερειάρχη κ. Απόστολο Τζιτζικώστα. Μετέπειτα ακολούθησε δεξίωση στο Βασιλικό Παλάτι, με πρωτοβουλία του Επιμελητήριου που σκοπό είχε να προβάλει το νομό στα σερβικά ΜΕΕ, με την παρουσία δημοσιογράφων της Σερβίας, παρουσία του προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας, κ. Χατζηχριστοδούλου, και παρουσία της Ομοσπονδίας Δωματίων και Διαμερισμάτων Πιερίας – Ημαθίας – Πέλλας διά του πρόεδρου Γρ. Βεΐδαμενίδη, της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας διά της προέδρου κας Ε. Ξυπτερά – Λάμπρου. Σημειώνεται ότι και οι δύο φορείς συνέβαλαν οικονομικά για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024