Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΚάλεσμα υποψηφίων δημάρχων – αρχηγών συνδυασμων από την Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου

Κάλεσμα υποψηφίων δημάρχων – αρχηγών συνδυασμων από την Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου

Η Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου καλεί τους κ.κ. Ευάγγελο Γιαρμαδούρο, υποψήφιο δήμαρχος του συνδυασμού “H Λήμνος Μπροστά”, Ελεωνόρα Γεώργα, υποψήφια δήμαρχο του συνδυασμού “Νίκη για τη Λήμνο”, Χαριτίνη Φωτοπούλου, υποψήφια δήμαρχο […]

Η Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου καλεί τους κ.κ. Ευάγγελο Γιαρμαδούρο, υποψήφιο δήμαρχος του συνδυασμού “H Λήμνος Μπροστά”, Ελεωνόρα Γεώργα, υποψήφια δήμαρχο του συνδυασμού “Νίκη για τη Λήμνο”, Χαριτίνη Φωτοπούλου, υποψήφια δήμαρχο του συνδυασμού Σ.Υ.Μ.Π.Α.Ν.”, Κώστα Μαδυτινό, υποψήφιο δήμαρχο της Λαϊκής Συσπείρωσης και Δημήτριο Μαρινάκη, υποψήφιο δήμαρχο του συνδυασμού “Σταθερή πορεία για τη Λήμνο, σε συζήτηση σχετικά με τον τουρισμό στο νησί. Η ένωση αναφέρει: “Σας προσκαλούμε σε ενημέρωση των συνδυασμών σας σχετικά με το τουρισμό, στις 10/04/2019 ημέρα Τετάρτη στο ξενοδοχείο ‘Lemnos’ στην Μύρινα ( έδρα της ΕΞΛ) και ώρα 19.30. Στην ύψιστη αυτή δημοκρατική διαδικασία θα προσκληθούν να παραβρεθούν και δημοσιογράφοι των τοπικών μέσων ενημέρωσης, ώστε να φανεί στον κόσμο που καλείται να σας ψηφίσει, το πρόγραμμα των συνδυασμών σας πάνω στο τουριστικό θέμα της Λήμνου, που τα τελευταία χρόνια έχει πάρει μεγάλη έκταση, δίνοντας εργασία και χρήμα σε πολλούς Λημνιούς και αναπτύσσει νέες δραστηριότητες μέσα και έξω απο το νησί μας. Ενημερωτικά, αντίστοιχη πρόσκληση θα αποσταλεί σε διαφορετική ημερομηνία και στους υποψήφιους περιφερειάρχες της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024