Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟλοκληρώθηκε στη Βενετία η προωθητική ενέργεια “Best Places to Visit in Greece”

Ολοκληρώθηκε στη Βενετία η προωθητική ενέργεια “Best Places to Visit in Greece”

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στη Βενετία η προωθητική ενέργεια με τίτλο “Best Places to Visit in Greece”, που οργανώθηκε επί δύο εβδομάδες στο αεροδρόμιο από την ιταλική αεροπορική εταιρεία Volotea, σε […]

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στη Βενετία η προωθητική ενέργεια με τίτλο “Best Places to Visit in Greece”, που οργανώθηκε επί δύο εβδομάδες στο αεροδρόμιο από την ιταλική αεροπορική εταιρεία Volotea, σε συνεργασία με την MTC Group. Προβλήθηκαν από Κυκλάδες, η Άνδρος, η Μήλος και η Σέριφος, από Δωδεκάνησα η Αστυπάλαια, από Αττική η Φυλή και από Πελοπόννησο η Κόρινθος. Στις φωτογραφίες, αεροσυνοδοί παρουσιάζουν στους επιβάτες τους προτεινόμενους προορισμούς για τις διακοπές τους μέσω κυρίως Αθηνών όπου η αεροπορική εταιρεία έχει τακτικά δρομολόγια. Η σημασία της συγκεκριμένης ενέργειας είναι ότι πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια πριν και έως το Πάσχα των Καθολικών και μεγιστοποιήθηκε από το γεγονός ότι οργανώθηκε από μια αεροπορική εταιρεία με ιδιαίτερη απήχηση στο ιταλικό –και όχι μόνο– κοινό.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024