Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsRyanair: Ακυρώσεις/τροποποιήσεις πτήσεων από και προς τη Ρώμη (Τσιαμπίνο) τον Οκτώβριο

Ryanair: Ακυρώσεις/τροποποιήσεις πτήσεων από και προς τη Ρώμη (Τσιαμπίνο) τον Οκτώβριο

Η Ryanair ανακοίνωσε αναγκαστική ακύρωση/τροποποίηση των πτήσεων της προς και από τη Ρώμη (Τσιαμπίνο), λόγω κλεισίματος του αεροδιαδρόμου για δύο εβδομάδες τον Οκτώβριο του 2016. Η πλειοψηφία των πτήσεων της […]

Η Ryanair ανακοίνωσε αναγκαστική ακύρωση/τροποποίηση των πτήσεων της προς και από τη Ρώμη (Τσιαμπίνο), λόγω κλεισίματος του αεροδιαδρόμου για δύο εβδομάδες τον Οκτώβριο του 2016. Η πλειοψηφία των πτήσεων της Ryanair από τις 14 έως τις 29 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιούνται μέσω του αεροδρομίου Φιουμιτσίνο της Ρώμης, ενώ κάποιες πτήσεις θα ακυρωθούν. Οι επηρεασμένοι επιβάτες έχουν ήδη ενημερωθεί από την Ryanair με email. Η Ryanair παροτρύνει τους επιβάτες που ταξιδεύουν προς/από την Ρώμη την συγκεκριμένη περίοδο, να επισκεφθούνε το Ryanair.com για πληροφορίες πτήσης και για αλλαγές κρατήσεων. Ο Robin Kiely της Ryanair δήλωσε: “Λόγω κλεισίματος του αεροδιαδρόμου του Τσιαμπίνο για δύο εβδομάδες τον Οκτώβριο, οι περισσότερες πτήσεις μας θα πραγματοποιηθούν μέσω του Φιουμιτσίνο, ενώ κάποιες πτήσεις δυστυχώς θα ακυρωθούν. Όλοι οι επηρεασμένοι επιβάτες έχουν ενημερωθεί με email. Ζητάμε συγνώμη από όλους τους επιβάτες που επηρεάζονται από το κλείσιμο του αεροδιαδρόμου”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024