Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣυγκέντρωση εργαζομένων του Athens Ledra στο Υπουργείο εργασίας

Συγκέντρωση εργαζομένων του Athens Ledra στο Υπουργείο εργασίας

Συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Εργασίας στην οδό Σταδίου πραγματοποίησαν σήμερα εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο Athens Ledra, ενώ αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου κ. Ανδρέα Νεφελούδη. Οι […]

Συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Εργασίας στην οδό Σταδίου πραγματοποίησαν σήμερα εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο Athens Ledra, ενώ αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου κ. Ανδρέα Νεφελούδη. Οι 230 εργαζόμενοι του ξενοδοχείου ζητούν την εξόφληση των δεδουλευμένων τους από την επιχείρηση και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους. Ακόμη, συζητήθηκε και η ανακοίνωση της εταιρείας για οριστική αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης, κάτι που “de facto” ισοδυναμεί, όπως υποστηρίζουν, με ομαδικές απολύσεις. O πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων του Athens Ledra κ. Μπάμπης Τότσικας μετά τη συνάντηση μιλώντας στο ΑΠΕ/ΜΠΕ, δήλωσε ότι παρότι ο κ. Νεφελούδης τους διεμήνυσε ότι η κυβέρνηση δεν αποδέχεται καμία ομαδική απόλυση επί της ουσίας δεν πήραν κάποια απάντηση για το πώς θα γίνει αυτό τονίζοντας ότι “από 1η Ιούνη παραμένουμε σε ομηρία, καθώς με την αναστολή της εταιρείας είμαστε σαν απολυμένοι χωρίς τα όποια δικαιώματα συνεπάγεται αυτό”, ενώ ξεκαθάρισε ότι θα συνεχιστεί ο αγώνας τους μέχρι την πλήρη δικαίωση τους.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024