Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣυνεχίζονται οι βραβεύσεις των Atrium Hotels

Συνεχίζονται οι βραβεύσεις των Atrium Hotels

Η σεζόν του 2019 μπορεί να είναι προ των πυλών, αλλά οι βραβεύσεις των Atrium Hotels – Luxury Resorts Collection, συνεχίζονται μετά τις βραβεύσεις της προηγούμενης σεζόν. Τα ξενοδοχεία ιδιοκτησίας […]

Η σεζόν του 2019 μπορεί να είναι προ των πυλών, αλλά οι βραβεύσεις των Atrium Hotels – Luxury Resorts Collection, συνεχίζονται μετά τις βραβεύσεις της προηγούμενης σεζόν. Τα ξενοδοχεία ιδιοκτησίας των κ.κ. Κωνσταντινίδη και Χατζηκωνσταντίνου, Atrium Hotels Luxury Resorts Collection, βραβεύθηκαν και τα τρία από το Tripadvisor ανάμεσα στα 25 κορυφαία ξενοδοχεία της Ελλάδας. Επιπλέον το Atrium Prestige έλαβε διάκριση για Best Service και στην κατηγορία Luxury βραβεύθηκαν τόσο το Atrium Prestige όσο και το Atrium Platinum. Η TUI βράβευσε το Atrium Prestige με τις διακρίσεις TUI Holly & TUI Top Quality. Οι υψηλές αυτές διακρίσεις δίδονται στα πλέον δημοφιλή ξενοδοχεία στο πρόγραμμα της TUI. Η Trivago έχει συμπεριλάβει το Atrium Prestige μεταξύ των καλύτερων ξενοδοχείων στην κατηγορία 5 αστέρων και η Hotels.com βράβευσε το Atrium Platinum με το βραβείο Loved By Guests που βασίζεται στην εξαιρετική παροχή υπηρεσιών προς τους επισκέπτες. Τέλος, το Holidaycheck βράβευσε το εμβληματικό Atrium Palace με την διάκριση Beach Hotel Award και το Atrium Prestige με τις διακρίσεις Gold Awards, Luxury & Beach Hotel.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024